Grattis till Målgan

och Matte som har fått en Theo idag!!! HURRA va ni e bra! Kramar till den nya familjen! För övrigt så är vi hemkommna sen igår kväll o det e lite kaos hela tiden... Börjar jobba på mitt sommarjobb imon, buuuuh! Men det e bara o do it, inte kunde jag veta att jag skulle få lärarjobb till hösten, är alldeles för lojal för att sedan strunta i det utan JUST DO IT! Uppdatering från den lilla "semestern" kommer sinom tid...

gårdagens roadtrip

Frukost: skirö Lunch: Nyköping Glass: Gävle Kvällsmat: Sundsvall Kvällspromenad: Höga kusten

på väg..

Nu så e vi på god väg.. känns bra d här! Dessvärre går d inte ladda upp bilder från mobilen till bloggen, ska försöka få ordning på d sen..

på väg..

Nu så e vi på god väg.. känns bra d här! Dessvärre går d inte ladda upp bilder från mobilen till bloggen, ska försöka få ordning på d sen..

Treriksröset, Kungsleden och Kebnekaise -


here we come!!!! Nu står all packning på terassen och vi är färdiga att bege oss. Shit va grejjer, tur att vi har bilen me oss ett tag i alla fall. Mot Skirö o lämna Selmis. Fortsättning följer och har ni tur så kan det till och med bli en o annan bild... Puss hej!



Ilsk på posten...


jävla posten! Har härjat om mina kängor, men nu har postfan slarvat bort dem - skit också!





ajaj

ont i huvet... :( haft det hela eftermiddagen, tror att min hjärna blev överhettad när jag började tänka på allt jag ska fixa inför skolstarten! Herregud, jag ska ju fixa ett helt ämnes planering. Vad eleverna i årskurs fem, sju, åtta o nio ska göra i både hkk o idh...Too much för min lilla hjärna. Nu blir det fotboll i soffan o inte göra ett skit på minst en halvtimme!!!!


Liseberg



Vi hann inte mer än ut ur bussen förrän första regnskuren kom.... lite blöta men trots det vid gott mod! Och som vi åkte... bergbanan, balder, kanonen, höjdskräcken om och om igen. Fantastiskt kul! :)

Hela gänget!



en tanke...



"Om män tyckte om shopping, skulle de kalla det forskning."
Cynthia Nelms

Smart tjej den där cynthia...







12e juni

e imon, icke att förglömma - min födelsedag! Ska firas med härligt träffisgäng på Liseberg! :)


torsdag

Idag har Semlan o jag gått den nätta sträckan på två mil med min TUNGT packade 60 liters ryggsäck... fint att jag är så välplanerad och börjar förbereda mig inför semestervandring o Kebnekaise i god tid...NOT! Har dessutom inte fått mina beställda kängor än, så får jag dem på onsdag får jag väl helt enkelt sitta in dem i bilen upp...hahaha.

Förutom vår lilla promenad har dagen innehållet lite garderobsstädning, bebisbesök (mmmmm vilken goding, om det gick o göra en beställning över vilka egenskaper bebisen ska ha, typ snäll som varken gråter eller skriker, söt o sover mycket, då vill jag ha barn NU!) Därefter shakade jag loss i de nya lokalerna på simmis i källaren, skulle kört ute, men vädergudarna var inte på rätt humör, eller kanske de var det, eftersom jag inte var helt överväldig över att träna ute idag...




Dagens lärdomar


1. Det är jävligt dyrt att ringa från USA till Sverige, summa sumarum för tio minuter + några sms = 400 spänn :(

2. Det är jobbigt att köra Body Pump när man inte tränar så mycket. Det jag menar är att när jag körde femhundra elva pass per vecka innan så tyckte jag knappt att BP räknades som träning - men nu! OMG! Helt shaky i benen efter bara ett par låtar! Summa sumarum - om det inte ska va så jobbigt o träna, träna typ ihjäl dig!





...


Ibland händer det saker som gör att allting ställs på sin spets. Det som för några minuter sedan kändes oerhört viktigt att lägga energi på, försvinner plötsligt. Små som stora bekymmer är oväsentliga. Det finns så mycket annat som är så enormt mycket större, större än allt annat...



examensfirande









och idag...



ÄNTLIGEN!!!!


igår gjorde jag något dumt...

...som ändå känns bra idag :) Jag var ute och sprang 4.5 km, första gången på ett år, det kändes inte helt bra i knät men hade inte superduperdunder ont heller och idag är det inte svullet! Hejja! Det var så jäkla skönt o springa, pigg i benen, så jag kunde lätt som en plätt avverkat ett helt maraton kändes det som...

Nu blir det till att baka kladdis och förbereda när typ 60 personer ska inta lägenheten idag!!! :O För det e ingen vanlig dag för det e Lindas examensdag - hurra hurra hurra!



säger upp mig


...idag med omedelbar verkan från hemtjänsten, känns fint det! Hej då alla bittra surfittor hej alla nya härliga lärare på Karl-Oskarskolan!



gammal...?

...ja det tycker jag nog allt att man är, när man får brev från transportstyrelsen om att förnya körkortet... Shit, tio år sen!



RSS 2.0