det går utför...


Känner att bloggandet har varit sisådär, o det e vuffens fel. Jag har helt enkelt inte någon tid. Kommer inte ihåg när jag satt hemma i soffan o bara tog det lugnt! Bio i fredags, nu e Stieg Larsson triologin fulländad. Helt okej med tanke på att det mest var sjukhusbesök, juridik o journalistik. En gång blev jag jävligt rädd o kastade mig i famnen på mr J... Igår blev det lite shopping - dölängesen sist!!! Och mera plugg - inte så ovanligt precis. Igårkväll o inatt o idag jobb. Därefter julpynt och nu Cnäjtie cnäjt. Inte så laddad för ny vecka imon, ska göra en sockerutställning ikväll. Nåt som blir lite roligare imon e att ny lägenhet ska checkas! :)



formsvacka...

...ja så e läget. Totalt ur form. Livet går inte ihop när man ska va på skolan heltid, däremellan planera lektioner, jobba halvtid, köra massa pass och läsa extrakurser. Men det e ju inte forever får vi väl hoppas. Nu ska jag åka till mr J, schysst o beställa regn så där när vi skulle ut o gå... :(

ingen tid

Jag tar mig igenom dagarna med nöd o näppe... har ätit pannbiff i en och en halv vecka nu, spyr snart på det! Annars så grejjar vi lite, de här marsipanfigurerna gjorde jag igår!! Jag vet!! Helt otroligt att jag som är världens mest oestetiska människan på jorden har gjort dessa! :)



Sen leker vi lite med fett.... kolla in min fettutställning, här e några....only 99 gram fett i en påse chips-mumma!



Nä, ut med Selmis o sen däcka. Varannan dag undrar jag om jag verkligen vill bli lärare, varannan dag känner jag att det e ett bra val. Igår sa några elever till mig att jag skulle bli en jättebra lärare :) Då blir man ju glad, så orkar man en dag till....!


Inget liv...


Jag har typ inget liv för tillfället...Igår exempelvis, först vuffe på Fagrabäck, sen cykel/core på simmis vid 15 till 16.30, sen började jag egentligen jobba vid 16....hmmm, fint med flex. Och nu jobbar jag till 16 idag. Då tar jag helg till kl 10.00 imorgon för då måste det pluggas gärnet. Så ni förstår ju själva att jag inte har nåt liv just nu, men jag är ju snygg!

Jag lever...


hej hej, jag lever. Är bara jäkligt upptagen för tillfället. Vuffe nu i tre veckor framåt, ungjävlarna tar på krafterna! Därför får jag be o återkomma en annan dag - nu sängen!

Puss o god natt





lovely friday :)


Plugget inskickat o klart, nu tar jag helg!!!!!!!!!!! Vi drar till Malmö, vi drar till Malmö, vi drar till Malmöööe!!! Ska bli så skojjigt! Men innan dess blir det både träning och bio, vilken dag!





knorr av vaccin

Efter att jag hade vaccinerat mig fick jag en liten lapp med mig hem där det står vilka biverkningarn man kan få:

Mycket vanliga biverkningar, fler än 1 av 10 drabbas - okej ganska sannolikt då!

smärta
huvudvärk
trötthet
feber
muskelvärk

Vanliga mellan 1 av 100 och 1 av 10...ööh, lite luddigt det där!

värmekänsla
ökad svettning
frossa
influensaliknande symptom


Mindre vanliga mellan 1 av 1000... okej!

sömnighet
yrsel
magont
allmän sjukdomskänsla


Summa sumerum: Har i princip haft alla biverkningar man kunnat få - yippie, känner mig utvald!

grisförkylning


Idag så tog jag mig i kragen och åkte och fick en släng av grisförkylningen. Har varit skeptisk till vaccinet o vi får väl se hur detta slutar. Än så länge bara ont i armen och det kan jag väl leva med ett par dar, men om jag får välja så hoppar jag gärna över feber och influensasymptom. Typ alla jag känner som har tagit vaccinet har blivit dösjuka, så oddsen är ju inte direkt till min fördel. Både igår och idag har jag varit sjukligt sömnig, håller på o somna hela tiden. Igår på förmiddagen hade min kropp ställt in sig på att det var kväll o läggdags, fick kämpa rejält för o hålla mig vaken resten av dagen, gav vika för sömningheten en stund på eftermiddagen, då det blev en liten pn på sisådär 70 minuter. Kronisk trötthet eller narkosi - jag vet inte, eller beror det helt enkelt på att det e november.




du vet att....


...du e taliban om:

du har fler fruar än tänder

du äger en raketramp men har inte råd med skor

du föredrar heroin men tar avstånd från öl

du torkar dig i röven med bara handen men anser att bacon är orent

...




Blajj


One day in K-stad down, one to go! Känns jävligt onödigt o åka dit imon, jag ska bara lyssna på redovisningar, redovisade min eminenta rapport idag. Ett studiebesök på biogasanläggningen hanns också med idag, det kunde vi varit utan... Bläsch vad det luktade äckligt!! Ruttna slaktrester, gödsel och gammal mat, jag ni kan ju tänka er stanken!? Tycker fortfarande att det e sjukt länge till söndag!!!

övertrött...


Så sjukt trött nu...får inte lägga mig än, ser ut som kriget i köket efter att mina favoritflickor har varit på besök :) Måste grejja iordning, två dar i K-stad väntar. Status: osugen, numera mitt allmäntillstånd... På tal om nåt annat, e det inte onödigt jävla länge till söndag!??


tjugofyratimmarstenta


Åh, mina ögon går i kors. Linserna har klibbat ihop. Hjärnar känns seg. Jag har ont i nacken. Oroväckande ont i höger knä. Var så otroligt osugen på den här tentan. Men nu e den snart klar. Lite finjustering imon. Sen e det enough. Jag ska sova gott i natt. Fira tentan imon. Finbesök av flicksen.  


bakdag


Har tenta imon. Har aldrig varit så oförberedd som jag känner mig nu. Jag kan verkligen ingenting. Har heller aldrig tidigare kuggat på tenta under mina tre och ett halvt år. Kanske e dags nu? Fan heller. Glöm det. Betar av moment efter moment. Skoltrött men kämpar på. Börjar se slutet. Längtar efter jullov. Sen blir det sommarlov. Istället för att plugga idag har jag bakat. All day har jag bakat och härjat i köket. Parisebullar. Kolakakor. Roade mig också med att laga mumsiga fetaostfyllda vitlöksbiffar... Fint det minsann!



L Y C K L I G


Ja, jag e ta mig tusan LYCKLIG! Glad och lycklig, life is good! Ska försöka fånga in den här känslan i en liten burk som jag sedan kan plocka fram en dag när saker o ting känns lite tyngre... Lycklig en söndagkväll, det  e inte illa alltså!


Marge o Lisa på toa....



   
  




Marge & Lisa på halloweenfest

Igår var det halloweenfest. Jag o Hanna fick kanske den icke så brillijanta idén att klä ut oss till Lisa o Marge i Simpsons... Asså det var inte kul o spraya fyra flaskor hårfärg på huden. Dessutom var det än mindre kul idag när jag såg att den gula färgen finns ÖVERALLT i min lägenhet. Har ett par timmar städning framför mig ikväll... För övrigt var det en trevlig fest, en del alkohol resulterade i fylla och bakfylla....









RSS 2.0