renovering dag 11 och 12

Igår blev det inte så mkt grejjat för min del, idag har jag o slipmaskinen gjort en insats på tapeterna...usch va trååååååkigt det e med allt förarbete!!!!! Vill se lite resultat nu! Men snart så...

Elementet är borta och väggen i hallen är under uppbyggnad, idag är även gipsskivor uppsatta :)



spackla spackla spackla, slipa, spackla, slipa....



Vårt antika proppskåp i bajsbrun färg är numera ett minne blogg...

Avslutar dagens bildserie med ännu en muppbild!




renovering dag 10


Jag har inte varit i lägenheten idag heller... men Johan har jobbat på med massa spackel så imon får jag nog den angenäma uppgiften o slipa lite :P

Bildbevis på eländet kommer imon!


renovering dag 9 och lite annat...

Idag har jag inte varit i lägenheten, nån som däremot har varit där e röris, så nu e elementet i hallen ett minne blott :) På fredag kommer elektrikern och fixar, så fram tills dess e det nog lugnt... kul att min morgonpigga sambo har bestämt träff klockan 7.15! Suck - aldrig får jag sovmorgon!???

Annars har dagen rullat på med föreläsning, föreläsning igen, body pump o en jävla massa snöplums! Måste bara berätta om den andra föreläsningen när föreläsaren börjar prata om en lärare i hem- och konsumentkunskap som hon haft i en annan kurs och hur denne lärare resonerade om bedömning... Öhhh!? Det var min bedömningsmatris och mig hon pratade om!!! Hihihi Inte illa o bli omnämnd sådär, kunde inte heller undvika o räcka upp handen o säga att det va jag :) Fick bra kritik på min examinationsuppgift i den förra kursen, att den kunde användas på en studiedag, att jag skulle visa den för rektorn etc, så hon har bett om tillåtelse att få använda den i sin rektorsutbildning - inte illa :)


renovering dag 8


Johan har fortsatt fila på vår nya vägg i hallen... Och jag har gjort en insats för Semlan så hon kan gå upp och nerför trapporna utan att få ont i tassisarna.. Så idag har jag sysselsatt mig med att ha fäst plattor där så hon kan kuta upp o ner som en galning :)

Inser att jag måste lugna ner mig lite...det går i 150 hela tiden just nu...Kroppen e inställd på superspeed, måste nog boka in tid i kalendern för en lugn hemmakväll tror jag!? Men när? Första lediga tid är ju för tusan mitten på mars!????????




NEW YORK!!!!

Hallå, jag ska åka till New York, hur coolt e inte det då???? :) Helt galet...Jag och flicksen ska dit i april. Resan e både bokad och betald :D Shiny happy people!!!!




Hotellet som vi ska bo på :)


 

 



 





renovering dag 7

Inga pics idag inte....har fortsatt med den jävla f**** tapeten, å nu efter en jäkla massa slit så är all tapet borta. Strukturtapet borde tusan förbjudas, ett helsike o få bort!!

Annars så e jag glad för att jag har min cykel kvar...råkade glömma o låsa den utanför simmis ikväll, antagligen blev tjuvarna avskräckta när de såg hur skitig den var :)

natti natti


renovering dag 5 och 6

Igår jobbade jag till fyra, tog med mig selmis o gick till lägenheten o rev lite tapeter...fan vilket slavjobb! Satt ju som berget så på ett par timmar hände det inte mycket.
Däremot var röris på besök igår så vi kan riva elementet i hallen :)

Idag har vi grejjat med tapeterna all fucking day!!! Från tio till åtta... lite död, nu blir det söndagsmys en liten stund, sen ska ja hämta hanna på stationen o sen måste jag göra nytt cykelpass - siktar på läggdags runt ett-tiden  :S






projekt renovering dag 5

Hela terassen höll på att svämma över med skräp så idag blev det tre vändor till ÅVC (tippen om ni inte fattar 08-språk) :)

Därefter har jag rivit ned tapeter i vardagsrummet och Johan har grejjat med väggen i hallen. Det kommer blir så fint så fint även om det i nuläget e lite dammigt...


Väldigt snygg outfit!!

På tippen fyllde vi snabbt tre containrar med trä...



Sista rycket - hejja hejja! Inte mycket kvar nu!


Nu blir det träning o sen 24 timmars jobb... (läs! chilla, äta gott, se på film:))


renovering dag 4

Idag o ikväll har vi varit i farten igen :) Asså det här med skola, träning o renovering det tar verkligen på krafterna. Jag e helt död nu så det blir sängen innan kvart över tio! Inte ofta såvida man inte heter Hanna ;)







Tack för idag - slut för idag!



renovering dag 3



























Idag har det varit stiltje... måste tänka på grannarna så de får lite lugn o ro :)

hälsopedda


Förutom examensarbete och allmänt utomordentligt ointressant ska jag även läsa en kurs i hälsopedagogik. Det var som ett hallelujamoment o va tillbaka i de ämnena! Fem olika examinationsuppgifter känns lungan. Så mitt i allt kaos börjar jag få lite ordning trots allt :) Nu blir det rehab o Body pump som avslutas med Body Balance, längtar redan nu till avslappningen...
Puss hej!


55


Började med lite Enya från vit till blå zon på åtta minuter. Därefter blev det en härlig blandning av allt från Black Sabbath o Iron maiden till Darude och Flo rida... Stenhårt jobb runt 85-87, mjölksyra, kramp, blodsmak i munnen, yrsel, tung och häftig andning, ont i hela kroppen.  24 förväntansfulla vana cyklister gjorde att passet blev något utöver det vanliga. Jag får gåshud bara jag tänker på det - det e så himla härligt o va instruktör. Sex extensiva intervaller 28 minuters asgrym konditionsträning. Cykel activio e så jävla ball!


renovering dag 2


Först seminarie sedan svarta pärlan i racerfart till renoveringsobjektet...
Idag har vi rivit väggen mellan köket o vardagsrummet - det kommer att bli mycket bra! :)


Matpause!!! Stor i käften! Gissa vem som alltid e hungrig!? :)



Bra för aggressionerna!!



Hokus pokus filiokus - gipsskivorna borta!



From the other side! :)




Det va allt för idag.... nu blir det plugg, därefter rehab o activio o sen myskväll :)


kursstart o projekt renovering

Ja, efter en sista helg i Kristianstad slog jag på stort o övernattade mellan fredagen o lördagen...äntligen e den skiten över! På lördag kvällen roade jag, mamsi o papsi oss me att städa min lägenhet medan Johan cashade in. Söndagens tillbringades i samma anda o kryddades med lite flyttning av diverse möbler.

Idag har mycket mer intressant hänt :)

Min dag startade redan klockan sju med uppstigning o promenix med Semlan o Johan. Sen var vi på banken o cashade ut det sista på lägenheten och fick därmed nycklar o tillträde :) woho, äntligen!

Ny kursstart idag, AUO - allmänt utomordentligt ointressant! Hade sett fram emot att få gå på föreläsning så mycket, den känslan försvann exakt åtta minuter in på första föreläsningen. Det var så ofantligt tråkigt och hade jag inte suttit så jävla ostrategiskt till: längst bak, längst upp, längst in, hade jag gått långt innan den var över. Grejjen e att alla som föreläsar i 105 minuter alltid tar paus o i pausen kan man som uttråkad student gå lite smidigt. Men den dumma jäveln gjorde ju inte det! Förmodligen för att rädda sig själv och för att inte missa en timmes arbetstid, det hade ju inte kommit en student tillbaks liksom.

Därefter fixades musik till mitt cykelpass imon, sedan cykel/body pump i 90 minuter - hejja hejja! Och sen, det e nu det roliga börjar! Tada!!! Projekt renovering har tagit sin start! Sorry att jag missade idrottsgalan, första gången på säkert 21 år... Så vid eight o clock började vi :) Här kommer lite bilder!










trött

asså man blir ju så jävla trött på dessa studievägledare. Hur svårt kan det va o lägga in att jag ska läsa AUO o examensarbete till våren då i min studieplan!???? Jag har ju för fan fyllt i femtioelva papper om att få läsa utökat bla bla bla och ändå så blir det fel. Hur svårt kan det va!?????? Get another job jävla sopa!


onsdag


Min plan va att jag skulle varit klar med rapportjäveln igår, men så blev det inte riktigt...inte klar idag heller :( men har gjort massa annat skoj istället :) Middag hos Matte o Målgan, väldigt najs! Har gjort klart mitt intervallpass till tisdag så det ska jag träna igenom imon... o så lite core o lite body pump o lite bowling o lite plugg o lite jobb... busy busy! Fattar inte hur jag ska hinna plugga 150 % Jobba 75 % och dessutom renovera på heltid!?? Hjälp någon!?

it smells catshit!


Urk, det luktar verkligen för jävligt. Vad har jag gett mig in på egentligen!???


familjen annorlunda


Just precis nu känner jag att jag inte vill ha barn på väldigt väldigt länge!! Herregud vilket kaos! Tycker synd om barnen som har 8-9 syskon, hur kul kan det va o växa upp o få bli lillmamma liksom. Tänk att en familj har 10 barn. Efter att föräldrarna har grejjat på kvällen har de kanske två timmar över per kväll, det innebär att varje barn inte ens får en kvart...  Nä så många barn ska jag sannerligen inte skaffa - tre blir alldeles alldeles perfekt lagom :) två flickor och en pojk, kom ihåg det! 

årets snabbis


Med motiveringen:

Inrusande i cykelsalen för att sätta i skivan, upptäcker denna person att skivan fortfarande ligger hemma. Med hjälp av en snabb bil från receptionen och Medleyreklam i cykelsalen hann hon hem, hämta skivan och börja passet med endast ett par mintuers försening. Det krävs sin kvinna och instruktör för denna bedrift!!

Årets snabbis tilldelas LINDA RUNDBERG!!!

*Stolt mottagare av utmärkelsen på medleys kick-off igår :) Annars blev det en lugn kväll med hemgång innan halv tio, alkohol var liksom aldrig aktuellt för min del, istället blev det sängen redan 22.30 - fin lördagkväll :)


fredagskvällen i bilder!

Bilder e ju alltid trevligt så här kommer fredagskvällen!!!!! Jag hade riktigt sköj, tack alla som bidrog till det :)

 

 



 

 

 


fredag!



Lite kallt det va ute idag eller!?? Brrrrrrrrr, termo o dubbla långis för att inte frysa butten av sig! Laddad för kvällen a lot! Fest för att Viktor skulle komma hit i helgen, men den jäkeln kommer inte, buuuuuuuuuuuh!!!!! Dålig stil! Men vi ska nog dansa loose ändå. Happy surprise e att Bobbyflips spelar på stallarna ikväll! Klackarna i taket, jag e laddad till tusen! :)



ny adress

Japp så e det....Hårbollen o Linda har tagit sig från campus till storgatan... men bara för ett litet tag sedan bär det av mot Hovshaga :) Trots att jag har sorterat o slängt massvis med kläder så blev det ändå en jäkla hög...




Som om det inte e nog med att flytta o grejja, nä då börjar Linda med datorn också. Omformaterad och betydligt snabbtänktare, MEN får inte ordning på mixmeister o office.. snyft. Verkar som jag gör allt annat än pluggar va!? Korrekt uppfattat, men imon får jag nog tusan ta tag i plugget ordentligt.

Nu blir det en dust till med datorn o sen natti natti! Sleep tight!




Två - lax - tio

En bild från nyårsaftons kväll...



Det var party helt enkelt...



RSS 2.0