GRYMT...

Det e en bra sammanfattning av kvällens pass! Fy fan, hade världens mardröm inatt. Drömde att jag skulle köra ett corepass för 300 pers, på en klipphäll. Livrädd för att trilla ned, o deltagarna längre ner såg typ ingenting för det var massa träd i vägen. Skivan hackade, micken funkade inte o allt gick bara åt skogen. Jobbig känsla när jag vaknade! Inför passet ikväll var jag helt pirrig o lite nervös! Väl där upptäckte jag att jag inte hade fått med mig låtlistan, men jag hade ganska gott om tid så jag skrev ner en liten provisorisk :) Innan passet så var jag så nervös så jag längtade till stretchen o att allt skulle va över....90 minuter senare o väl där så bara längtade o längtar fortfarande tills jag får köra nästa pass. Fy fan va bra det va, helt jävla döbra!!!! :O Och så här trött har jag inte varit på 4 månader... Watch out, nu e jag på G igen... Sorry mr J att jag e sen, kommer nu, var bara tvungen o skriva lite :) skepp o hoj!!

laddad


Imon så gör ja comeback på simmis, efter tre månader känner man sig nästan lite ringrostig! Men guuuud va kul det ska bli, cykel/BP here I come!!! Jag e taggad, e du? Extra bonus imon, mr J kommer äntligen hem!!! Woho! :)

Annars har jag ätit pizza idag o sett sommar med Göran, på betald arbetstid... jag klagar inte, bra jobb! :)

saknar



Mr J, du kan komma hem nu!!!!! Saknar dig <3



saknar



Mr J, du kan komma hem nu!!!!! Saknar dig <3



tråkig

När man går ut på campus så känns det som man e utomlands på värsta partystället. ÖVERALLT spelas det musik av alla dess slag. Man skulle kunna tro att det e utbytesstudenternas dag idag...på min lilla kvällspromenad mötte jag nämligen ungefär 302 stycken studenter med diverse olika nationaliteter. Vem som helst skulle nog lätt ryckas med i festligheterna, men jag e inte minsta sugen på att delta. Igår kom det en liten student  (förmodligen född -90, men såg ut som 15...) o knackade på o ville ha toapapper o diskmedel till en lek. Jag var förmodligen den suraste student han någonsin mött o han kommer förmodligen inte möta någon surare heller, jag var helt enkelt inte på humör. Men han fick det han ville. Sen öppnade inte jag dörren mer den kvällen. Nä jag har blivit gammal o tråkig helt enkelt.

sista sommarlovsdagen



Man skulle haft ett tråkigt sommarlov o ett ännu tråkigare sommarjobb, då skulle det kanske ha känts mer motiverande o börja plugga igen. Usch jag har haft det alldeles för bra, blivit lat o arbetsskygg på kuppen. Min absolut sista sommarlovsdag  idag, inte många timmar kvar... Jobbar i dagarna tre som kommer. Extraknäcker dessutom som kattvakt i ett par dar. Jag e ju känd för att gilla katter - not. "en död katt är en bra katt..."


söndagsångest



ja, ja har söndagsångest, en onsdag! Får inget vettigt gjort, tar mig inte för något, vill bara krypa ner i sängen o dra täcket över huvudet. När jag vaknar vill jag bo långt från campus, färdigstuderad med ett heltidsjobb som idrott o hk lärare i handen. Ja så vill ja ha det idag...


tokig

Igår var jag riktigt duktig o gjorde massa tråkiga does. Såna där tråkiga telefonsamtal, bokade tid hos tandläkare, bokade tid för att fixa bilen lite innan besiktning, ringde ortopeden om mitt tre veckor sena sjukintyg, ringde annan ortoped för att stressa på så jag får återbesökstid snart, ringde studievägledarna som icke existerar längre. Gaaaa, man blir ju trött! De icke existerade studievägledarna hänvisar till en administratör, en administratör som endast har telefontid 13-15. Men när jag idag ringer klockan 13.01 för att vara exakt, så kommer jag åt skogen fel, suck, hon i andra änden har ingen aning om vad jag pratar om. Bra gjort Växjö universitet! Det e förbannat jävla urdåligt om jag får säga vad jag tycker! Det som stör mig mest är att jag började grejja med det här i början på maj o fortfarande har jag inte fått några besked!  Hokus pokus filliokus så finns det inga studievägledare att tillgå längre. Blä! Men annars har jag haft en bra dag! Har fått både smörgåstårta o thaimat :) dessutom lite roadtrip på vägarna runt Växjö, bla i singoallas grotta. Ett hett utflyktsmål :) Nu ska jag fixa lite, sen blir det till o bege sig ner mot staden, kanske bio ikväll.... stanna på campus e otänkbart dessa dagar. Tjing! 

gammal

Usch idag känner jag mig verkligen urgammal!!!! Varför? Jo för att hela campus e omringat av fulla nya studenter, det pågår nollning för fullt. Ge mig lite cred nu, för jag har börjat o ta tag i studierna lite, även om jag inte börjar förräns om en vecka!!!! I alla fall så gick jag till bibblan o överallt e dom där nya studenterna. My god, de ser inte en dag äldre ut än 19, de är verkligen födda på -90 talet. Nä det e dags för mig o ta mig från campus snarast. Inom en kvart så tror jag faktiskt att jag gör det :) ska grilla nån annanstans en bra bit härifrån...

bröllop

Ååååå så sagolikt vackert det var igår... ett alldeles alldeles underbart bröllop!



Tack för att jag fick va med på er härliga dag! Puss på er! Ni e så fiiiiiina tillsammans!!!


Today is the day

the day då Målgan ska bli fru Strömberg. Herregud, de ska verkligen gifta sig!!! Å andra sidan behöver man knappast känna nån press, de har ändå varit tillsammans i tolv år! Tolv år!!!! Det e sjukt länge, halva Hanabananas liv :) Måste börja fixa o dona nu o göra mig bröllopsfin, men först lite bilder från ett par härliga dagars freeairlife. Selmis trillade över bord, o jag åkte båt i ett helt dygn efter att vi gått i land...annars var det really nice!!






















praktiserar freeairlife


Oj, vilket buttert inlägg jag gjorde igår, sorry. Var verkligen ur form. Idag har jag tränat rehab, cross o spinn, pigg o go igen :) Nu e det dags att praktisera lite freeairlife igen, yippie! Som jag har längtat, trivs verkligen ute i naturen. Ska ut me båt o övernatta. Kommer förmodligen sova betydligt bättre inatt än vad jag gjorde nu inatt hos mr J. Asså det e värsta djurparken där när jag o Selmis e på besök...O det e inte bara mr J som gör konstiga läten på nätterna, utan även majoriteten av djuren... Pussen o kramen

Kvävd


Fan då, känns som folk drar i mig i åt alla håll, varför ska man va alla till lags hela jävla tiden. Mina armar o ben slits snart sönder. Jag känner mig kvävd.

K V Ä V D. punkt. Sen får jag inte träna, ska vila idag, vill inte vila. Jävla skitdag. Jävla skitsjukgymnast som har sagt så. Jävla skitgud som har pajjat mitt knä.

pantad




men hallå, hur pantad e inte ja då!? Först slarvade jag bort bilnyckeln när vi va o käka på strykjärnet, trodde att jag hade tappat den, men hade lagt den på en sån där bra plats som jag bara jag kan hitta, typ Vero Modas omklädnings rum o idag bland besticken... Jaja den kom fram iaf. När jag efter många om o men va vid bilen igen så upptäckte jag att jag totalt hade glömt o paya parkeringsavgift!!! Lite disträ eller!?? Gud var iaf me mig idag så jag hade inte fått nån p-bot, tack gud!
Jaja, hjärnan kan ju inte va på topp jämt liksom :) bad brainday skulle man kanske kunna säga. Eller lite otur när jag tänkte:)

Annars så har jag haft en bra dag. Sandra o Thomas var på genomresa på väg hem till Maalmooee, mkt trevligt o ses igen! Sandra spådde mig angående framtida barn. Enligt denna ska jag få en tjej, en tjej o sedan en kille...anteckna!!

alive




Jag lever o mår väl :) Känner att en liten uppdatering sitter fint så här efter ett par dagars total tystnad.  Herregud, jag har skaffat mig ett liv, hinner inte sitta här o uggla vid datorn, det e väl bra!?

Har varit på semester igen :) o för den nyfikne, ja mr J va me :)  o ja, jag mår strålande bra!! <3



ångest o oångest



Okej om vi börjar med ångesten... Jag har blivit så jävla lat. Har ju inte gjort mycket för världen den här sommaren. Klart jag har gjort massa grejjer, men inget jobb, bara glidigt liksom. Detta gör att jag har blivit helt galet arbetsskygg o börjar därför få ångest för att jag ska jobba fem timmar NÄSTA fredag!! Jobba!? Vet inte ens om man kan kalla det för ett jobb, vi äter bara gott o myser typ, så det e ju inte överdrivet ansträngande. Hur eller hur så har jag blivit så lat så jag har lite ångest för att min semester börjar lida mot sitt slut.

Min oångest handlar om hösten. Det e den 12e strax 13e augusti i skrivande stund, helt galet, vad fort sommaren har gått! Hösten e på ingång, det märks, det börjar bli mörkare, luften kallare. Tanken på innebandyträningar etsar sig fast på näthinnan, snyft, blir inget med det :( Vanligtvis så tycker jag hösten e lite smådeppig, men nu ser jag nästan fram emot att krypa ner i soffan me en filt o dricka varm oboy, kanske känns det bra just för att jag har nån att gosa ned mig i soffan me, kanske, kanske e jag helt enkelt trött på att ha semester o bara sola. Men ni som känner mig vet att det inte kan bli för mycket sol för miss L. Ångest o oångest, nu har det blivit torsdag o det e hög tid o krypa ner i sängen...


Hund for free!

Hej!

Hårbollen heter jag o jag letar nytt fosterhem i en tre fyra veckor sådär. Det e nämligen så att jag har min period (engelskt uttal) nu. Min matte tycker att jag e lite tråkig för tillfället. Jag e lite tjurig så som tjejer med kvinnoproblem i allmänhet brukar vara vid dessa tidpunkter. Dessutom är jag kroniskt kåt. Jag smutsar ner en hel del, samt kan vara en liten jävel ibland o bita sönder jackor o så, men förutom det så är jag ganska snäll.  Ett plus är om du precis som jag, gillar mysiga hemmakvällar o långpromenader.  

// Hårbollen


Nä du Selmis, blir inget med det, världens goaste hund, lööööve you!


hej hopp!

Då va man tillbaka på campus igen efter lite avkoppling i Hällevik med mr J. Semester, hur underbart är inte det? Jag vill åka på mer semester!! Jag vill fortsätta min semesteridyll, sola, bada, strosa runt, äta gott o bara glida med helt planlöst. Nu, tillbaka på campus, har tränat monsterpass, tvätt upp till öronen o en dammsugare som bara skriker att den vill komma ut från städskrubben o göra lite nytta. Men vad gör jag? Jo, jag sitter här o slösurfar i min lilla bubbla, vill ha semester, vill suga på karamellen, bara lite lite till. O vet ni vad? Jag har mer semester o snart drar jag iväg igen :)


men




Men hallå, här kan man inte sitta o uggla i det fina vädret - nu drar jag på semester! B-)




snart gift!





Inte ja, utan målgan:) Idag har vi hennes möhippa, därav brödbak klockan elva igår:)  E bara hemma några minuter nu o mellanlandar!!! Bilder o uppdatering kommer senare....Pussen o kramen




 

Myckt nu!!

Hur kunde det bli såhär!? Min ena hälft Hanna har varit på Åland, o min andra hälft, mr J har jobbat massvis...det innebär att jag borde ha haft hur mycket tid som helst. Men nähä, den här veckan gick i en rasandes fart. Nu har jag tusen olika saker jag måste fixa ikväll. Till exempel så håller ja på o baka bröd klockan tio i elva!? Don't ask! Annars så tycker jag att det har varit en perfekt dag, har hunnit med en del o kvällen e ju inte slut än :) Var exempelvis uppe med tuppen o gick med två hundar, åkte till simmis o körde rehab o cykel. Sen frukost med Jen o Kim, därefter stan. Vilket var ganska vansinnigt med tanke på att det var typ årets finaste dag. Men mitt shoppingförbud då tänker ni givetvis! Det upphörde att gälla så fort jag satte min fot i första butik, en tröja blev det. Det fina vädret gjorde dock att jag satt med Kim en hel del ute i solen, medan Jennie gick lös i diverse affärer. De ville luncha på PM o som värdinna för deras Växjöbesök så var det ju givet att jag ställde upp på deras önskemål. När de sedan satte sig i bilen för en liten färd på tre timmar hem till Götet, åkte jag, mr J o Selmis ut med båten o badade, så härligt! Borde egentligen inte erkänna det här, men på väg hem från evedal åkte jag till stan igen o handlade en bikini som jag sett på dan...sen blev det några till... ooops! Nu när det e fint väder så måste man ju ha lite o byta me :) Sen kom Johan o Karin förbi o fikade lite, därefter Hanna-time! Mycket o uppdatera efter att ha varit ifrån varandra i nästan en vecka! Det blev ett varv runt Trummen, ordningen återställd! Nu-bak!

Lite bilder från gårdagen när Jen, Kim o Mia va här :) 



Kim, du får nog jobba lite på brännan i pannan ;)



Åhej vad det går!!!




Åka båt får 5 av 5 toasters -  kanonkul!



Sen på kvällen blev det lite grill! Yammi, yammi!




Jävla skit, BRÖDET!!!!!






busy







Linda kanske inte svarar eftersom hennes status är upptagen....










Besuch

Väntar massa besök ikväll o inatt... :) Alldeles strax så susar mammy o daddy förbi med husbilen. Blir väl lite chitchat o fika. Sen blir det spontant finbesök från Göteborg, Jennie o Kim kommer inatt :) Hoppas solen vill skina lite på oss imon så vi kan ta en tur på sjön. Angående mitt musiksökande så går det la sådär. Satte ihop ett rock bodypump igår, men min dator,  som för övrgit borde åkt i graven för längesen hade en av sina sämre dagar igår o ville inte bränna ut nån skiva till mig. Jävligt störigt, min dator e inte mer än 1.5 år!! Suck, har ju redan varit inlämnad x-antal gånger och systemåterställningarna har duggat tätt...
Lite antiklimax, jag som e så sugen! Laddad till tusen för att köra pass, har redan tagit på mig extrapass första veckan o eftersom det e fyra veckor till så hinner jag nog ta några fler :) träna träna träna träna tycker vi om!

Rutiner


Jahopp då har man gått in på sin åttonde lediga vecka. Och ärligt talat så börjar jag faktiskt bli lite rastlös, inte så att jag e pluggsugen, o nej, inte nånstans faktiskt. Men sugen på att få lite rutiner. Å andra sidan har jag verkligen njutit av varenda minut den här sommaren. Det har varit ett par fantastiska veckor, kanske inte enbart för att jag har varit ledig o kunnat vara spontan, utan lite beror det nog på en viss Mr J också. I alla fall, jag har en månad kvar tills skolan börjar. Ska jobba lite i augusti, men känner redan hur arbetsskygg jag har blivit. Nästan lite ågren... Men det blir nog bra när jag väl kommer igång! Det kanske låter väldigt tråkigt, men jag gillar att ha rutiner. Jag gillar att ha uppstyrda dagar, man blir ju så effektiv då. :) Och för att inte tala om all kontroll man har! Jag e nog typ-A personen personifierad.

Den här veckan har jag tänkt sysselsätta mig med att sätta ihop lite pass. Ska ju köra en hel del så det behövs massvis med musik. Tackar net@once att man kan ladda ostört på campus:) Cykel/BP, BP, cykel activio, core och cykel/core, så nu ska ja börja leta! Åååå längtar tills jag får köra!!!


Sköna söndag

Det måste ju va en smärre sensation när det är fint väder i Växjö, men inte i Kalmar-kryss, Göteborg-kryss och inte heller i Stockholm-kryss. Det har faktiskt varit strålande sol här efter klockan tolv, så jag o målgan gjorde en favvo i repris från gårdagen och stekte i Evedal. Och jag höll mitt löfte att inte träna igår o eftersom det va fint idag blev det inget idag heller. Sen att jag o målgan har cyklat 7-8 mil e en annan femma. :) nähä, time to shower, then off to go!

fågelungen

Det har verkligen varit en dag full av kvalitetstid med Målgan. Mannen sin, som hon snart ska gifta sig med hade svensexa o Målgan fick gå in o göra ett litet gästspel nu ikväll...inte vad som helst, utan självaste "fågelungen" o då inte i rollen som själva fågelungen, jag det var ett stort ögonblick för Målgan. Jag såg allt hur tagen hon var av stundens allvar. Ni som inte vet vad fågelungen är, får väl klura lite på det. Ursäkta vilket jäkla mongoinlägg jag gör. God natt.

schteeeek!






Schteeeek i Evedal med Målgan idag! B-) Det gäller o hålla i om man ska va brunast på campus när sommaren e över. Tycker jag har ett tungt sommarjobb... :)




RSS 2.0