premiärwalk


Linda o Semlan har ikväll gått från campus till hovshaga, tog sin lilla tid. Dessvärre hamnade vi mitt i  elden o fyrverkerierna. Stackars Selmisen så rädd och jag kom ingenstans :( Usch helt grinfärdig då det aldrig tog slut... Jävla dum dag det här blev, den som startade så bra.... Packade in semlan o massa grill grejjer i bil för att åka till simmis innan passet, men vad händer? Jo, bilfan startar inte, helt död, noll batteri då en viss han, ja det är en han, som har glömt min stereo i som förmodligen har tagit all ström. In med semlan i lägenheten, iväg i partystrass på cykel med en jävla massa grillgrejjer. Cykel i SM till simmis, 11 minuter är nog ett slags rekord!!! Kommer bara lite för sent till passet....så kvällen blev inte riktigt som planerat. Det vara bara till att cykla hem, men sen kom Cnatte o hämtade mig. Vi trotsade vädret och det blev grill vid Trummen med massa skratt!! Underbara vänner!!! På grund av bilbatteriincidenten därav den lilla promenad hem och traumat vid sjön... Men nu e jag hemma - totally dead - krävs nog en sovmorgon imon me!


Och jag lovar att jag aldrig mer ska utsätta Selmisen för några smällare!!!


grattis morfar

och farbror kungen!

Chefen e borta och äntligen fick jag sovmorgon till halv tio! Första gången på ett halvår tror jag! Mycket välbehövligt! Efter det blöt promenad, därefter frukost framför SATC, lyxade även till det med lite saffranspannkaka! :)

Nu har jag 100 saker på min to do lista så det e bara till att sätta igång! Lovely day!!!!


Dagens lärdom



Lita aldrig på någon annan, vill du va säker på att saker blir gjort - GÖR DET SJÄLV!


Från en sak till en annan. Tråkigt att deklarera...ännu tråkigare när man har en fet restskatt att betala!


BTW



JAG SKA PÅ JOBBINTERVJU PÅ MÅNDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OH YEAH!!! :)


tisdag


och activio intervall o sen ett afropass på det i sedvanlig ordning... så nu är jag ordentligt mör i hela kroppen!! Fortfarande lite konstig i knoppen efter tidsomställningen, ska stupa i sängen snarast!

Tack för idag - slut för idag!



jetlaggad


nu vet jag hur det känns!!! Tänk er en rejäl fylla, åksjuk efter en helvets storm på havet, lägg därtill feberfrossa, svimfärdig och hela kroppen som spagetti! Så känner jag mig nu! Bläääää!


Fantastiskt

Underbart, oförglömligt, magiskt, spännande, fascinerande, oemotståndligt, häftigt - jag är kär i New York!!!! Den här resan går till historien, att vi faktiskt kom iväg och övervann ett askmoln som stannade hela världen! Hihi.. Kommer mer bilder men just nu hinner jag inte.

En liten summering av vad som har inhandlats!!








Må nu plånboken vila i frid!!!!



sinnessjukt!


men för en timme sen fick jag reda på att vi ska infinna oss på arlanda senast klockan sju imon...så nu tar vi en bil upp! Kommer alltså bli resa till NY trots allt!!!! Helt sinnessjukt galet! Jag är chockad...

Ha det gott mina vänner, det ska jag :D


Ledsamt



:( Mycket tråkigt... Vid den här tiden skulle Johan pussa av mig vid Växjö station o sex förväntas fulla tjejer skulle bege sig mot Arlanda för att imorgon förmiddag flyga till New York. På grund av den jävla  nä jag menar den helvetes förbannade jävla skitvulkanen så kommer inte SAS att göra några flygningar imorgon och vi kommer således inte möta våren i NY. Mycket sorgligt! Jag är djupt ledsen, det är en sorgens dag! :´(



Eyjafjallajökull


vet ni hur mycket jag just nu hatar den jävla vulkanen!??? Jävulusiskt mycket! Får under inga som helst omständigheter förstöra vår resa! På måndag morgon lyfter planet till NY, så det så!


today is a good day!



Äntligen känns det som allt har vänt... det finns hopp om jobb till hösten och det underlättar ju faktiskt livet oerhört! Har äntligen tagit tag i massa saker och besökt foten och scannat av fötterna för att få till nya ilägg. Bokade dessutom in fotvård!!!?? Så välbehövligt för mina stackars misshandlade fötter.

Idag åt jag vårens första glass på balkongen - å no! Big NO! Sockerdetoxen då!? Joho förstår ni, det går så himla bra, så lite sött kan jag unna mig. Har kunnat konstatera att det är godiset som är min värsta fiende så det är det jag ska  hålla mig ifrån. Planen är att köpa begränsat antal bitar godis eller påsgodis för att minska på kvantiteterna. Innan har jag alltså ätit minst ett kilo i veckan! Vilken skillnad om jag bara äter 2-3 hg! Så det e nya tider :) På tal om något helt annat så hoppas jag innerligt att vi kommer iväg till NY på måndag morgon trots all skit i luften!



woho!!



Godissuget försvann! Jag hittade ett jobb som verkar oerhört spännande! Vill ha! Vill ha! Vill ha! Det passar mig verkligen perfekt! Snälla gud, gör så att jag får jobbet! Då lovar jag att vara snäll resten av livet!


ABSTINENS


och ruskig sådan!!!!!!!! Skulle kunna ge min högra hand för godis just nu!!! Ut och gå med Selma, diska, städa, sysselsätt dig människa! Men när inget tycks hjälpa då!?? Jag är för evigt fast i godisträsket! Stå emot! Ge efter, stå emot! Ge efter! Stå emot! Helvete!






Nu e det slut på veckan...



...det är dags för fredagsmyyyyyyyyys!!!!!!!!!!!!!!



catfight



Det blev det igår... den fluffiga kissen lilleman var ute en sväng. Sen blev det ett jävla oljud på terrassen, då bråkar han med en annan kisse. Den lilla kissen aimée blir då helt galen och kör iväg den andra katten, sen ger hon sig på Lilleman. Helt skogstokig! Så vi fick låsa in henne i ett rum inatt.... Gjorde nytt försök i eftermiddag men hon e fortfarande skitförbannad på Lilleman av okänd anledning. Så vi får väl se var det här slutar :( Kan inte ha dem tillsammans...o stackars Selma, hon fattar ingenting - inte vi heller för den delen.



Igår klockan 23.09



Nu klockan 21.20



Tycker jag har haft tillräckligt med elände sista tiden, typ CSN, restskatt... inte nog med det. Igår pajjade hela bilen :( Så det var bara att laga punkan.

Men nu blir det äppelkaka - hipp hipp hurra på Johans dag!!!


Ljuvliga måndag


Afron igår gick som på räls, som om jag aldrig gjort annat än o skaka rumpa till trummor :) Sån jäkla träningsvärk idag alltså!!!! Galet!

Annars har påskhelgen som sig bör innehållit mycket ätande och bestått av att umgås med diverse löst folk, typ släkt o vänner... Men idag har vi isolerat oss och grejjat i lägenheten. Och igår började min sockerdetox - så här långt:

Abstinens: 2

Ilsk: 2

Trött: 10

forts följer...



HJÄLP


jag ska nu åka o köra mitt första afropowerdancepass ever, hjälp, jag är nervös!



välkommen till oss...



Här vaktar polisen så inga....





småtjuvar sticker ut från alcatraz....






RSS 2.0