FREDAG


Fredag I'm in löööööööv! Å va skönt med helg. Ska bara plugga lite lite, sen blir det softisch resten. Idol hos Martina ikväll o sen kommer äntligen mannen hem :) Tjingeling! Läskig o otäck halloween på er! :) 


röd

 
Hanna o Linda har världens bästa utklädnad till Haloweenfesten på lördag....vi känner en person på festen, så det kan bli en mycket spännande kväll :) Tror inte att det blir någon utgång i den utstyrseln i af. Ledtråd: Blått gigantiskt hår och gula spikes typ... Ni fattar va!? Inte. Om det blir bra så kommer det bild :)

På tal om nåt helt annat, ikväll när jag skulle färga håret hittade jag en gammal toning, så nu e jag RÖD :) Laddar för julen, längtar efter jullov!!!! Tenta nästa vecka o besök i K-stad suger! :(

Natti natti



blogguppdate



En lite uppdate sen senast skulle kanske sitta fint. Skidresa till Val Thorens är bokad!!!!! Woho!!!!!!!!! Jag har tillsammans med Hanna fått Nobells optimistpris. Motivering löd: för deras eviga trots mot smärta och deras totala övertygelse att mer träning alltid är den bästa lösningen... Dessutom en liten hemlis. Än så länge kan ni spekulera...den som lever får se :)



skitkväll!

Jag ska definitvt inte köpa nån lott ikväll.....bajs, vilken skitkväll. Började med att åka till mr J o sköta om hans små odjur...i god tid till simhallen innan mitt pass började. Exakt åtta minuter innan passet ska börja upptäcker jag att jag inte har mina cykelskivor med mig! GAAAAA! Panik! Cyklade till simmis så det behövs ingen längre matematisk uträkning för att inse att jag aldrig någonsin skulle hinna cykla hem. Fick låna bil av en vänlig själ i receptionen, körde som en dåre hem o tillbaka o kom sisådär fem minuter för sent. Igång med passet, pulsen på topp. Lugnade ner mig så det gick fint. Nästa bekymmer...När vi ska köra pump de sista 45 minuterna så funkar inte headsetet!!!! ORKA!!!! Det var bara o köra passet utan...Ingen kommentar mer om kvällen.

ölkvöl

Ölprovarkväll hos Alvinen igår. Mina intentioner var från början att jag inte skulle deltaga utan bara vara med i samkvämet o smutta cider, men jag drack av varenda bira! Cred till mig som inte tycker om öl och kors i taket X, men det fanns några sorter som jag tyckte var helt okej! :) Så nästa fylla kan det bli en öl eller två kanske!



Kvällens utbud!!



OBS! Personerna på bilden har inget med texten att göra...



En ölkorv hör väl till...








heliga helg


Sovmorgon med mannen idag, satt fint det!!! Nu blir det ett litet besök ner på stan... målet är att inte shoppa något! Ikväll blir det ölprovning hos Alvinen, lyllos dem som gillar bier, men jag kan nog hålla tillgodo med nåt annat :) So long fuckers! Byebye!

86 400...


...så  många sekunder går det på ett dygn! Vad ska man göra med alla dom då? Inte så svårt, tycker alltid att tiden går alldeles för fort... Många personer i min omgivning förstår inte alltid hur jag hinner med "allt", att jag har fler timmar på mitt dygn än andra. Men jag lovar, nu har jag räknat på detta och jag har precis som alla andra 86 400 sekunder...Promise!




torsdag..

...innebär att det blir alldeles för lite plugg. Corepass vid tio, cykelpass vid fyra o däremellan matlagning, tvätt, städ i vanlig ordning. Idag har hårbollen fått sig en omgång, klor har klippts, trimmats lite här o där o sen bad! Så nu ser hon ut som ett litet krulligt får, min lilla Selmis.

Då - grått o trist
Nu - pizzatajm :)





gone and back


Det e hela fem dagar sedan jag bloggade sist! Fem dagar, nån form av rekord!? Men ingen som har hört av sig och undrat vart jag har tagit vägen... Tack för den! Vi säger väl så då.. tack o hej för mig! Eller...??

Det har inte hänt något radikalt de senaste dagarna kan jag väl inte påstå. Helgerna går ju så långsamt så man önskar ju att de e slut långt tidigare - eeh not! Jobbade o sen blev det Skirö en sväng. Måndagar fortsätter vara min mest oinspirerade dag i hela veckan. Det finns inget bot verkar det som... En jävligt tråkig dag som man helt enkelt får kämpa för att ta sig igenom. Annat var det igår minsann, mer Tisdag åt folket!! Lunchade med Ida o sen gick shoppinglinda lös på stan. Hade lite lill-lördag igår:) Najs, MEN var verkligen koftan, tightsen, leopoldisarna, tröjan, skärpet, t-shirten o topen nödvändiga inköp? Ingen kommentar.

fredag hela veckan


Bilen ombesiktad, knät tränat, Selmisen rastad, lunchen uppäten, väskan packad, filmen färdigkollad, snart dags o bege sig till träningen o därefter jobbet. Känner mig trött o sliten i kroppen, vilket gör mig osugen på det mesta idag...men blir nog bra, det blir nog helg den här helgen också. Uppenbarligen.


nya favvisar


Jag har ett nytt favvoprogram!!!! Och en ny favvomaträtt!! Det kanske inte låter så mycket för världen, men dokument utifrån's program om torskfisket var riktigt intressant. Antar att jag har den spännande kursen Hållbart samhälle och miljö att tacka för den upptäckten. Det kommer definitivt tittas på fler program, söndag it is! Angående  min nya favvomaträtt så e inte den heller så exklusivt orginell. Pannkakor med köttfärs, skinka, ost och lök...Mmmmm mumma! Klockan 22.22 make a wish!

Tänk


Du som reser mig. Jag fattar alltihop. Köpenhamn och överallt. Jag får liksom ingen ordning. Järnvägsspår. Kedjebrev. Ett sällsynt exemplar. Du min vän i livet. Fribiljett mot himmelen. Berätta hur du gör.




min begär

Min älskling har listat mina begär... Läs och begrunda!

1. Pepsi max
2. Min dator o då framförallt: msn, blogg, fejjan
3. Sex
4. Träning



Observera att han inte nämnde godis en enda gång!!!!!!!!!!!!!!!!!! Framsteg!? Men nu ska jag krypa ned i soffan med Selmis o en film o bara ha lite kvalitetstid med mig själv OCH inte helt oväntat, en godispåse :)

Utvärdering cykelutb


Det var ju inte så att man jublade igår när man åkte hem över hur fantastiskt bra utbildningen hade varit. Nä, kände att jag typ kunde hållt i hela skiten, vilken besvikelse. Och för att inte tala om alla människor som har talat om denna människa som grundade incycle utb o tog den till Sverige o höjt henne till skyarna, hur kul det va o cykla för henne och vilken härlig instruktör och blä blä blä blä. Nä tack, det var inte särskilt inspirerande, astråkig musik, inget extraordinärt vare sig verbalt eller visuellt. Trist blir sammanfattningen.






schyckelutbildning


Om fem och en halv timme e det dags o hoppa ur sängen...cykelutbildning i Göteborg hägrar!! Ses på söndag!! Har jag förresten nämnt att jag har pluggpaus!? :)


torsdag

Det var en kostsam dag igår.... började med o lämna in bilen för byte av spindelled, därefter var jag o reparerade mig hos sjukis. De va helt fascinerade över hur långt jag har kommit i min träning, det har snart gått fyra månader o de tycker jag ligger tre månader före. Det var lite glädjande, men det hjälper tusan inte mig, för jag e långt långt ifrån bra. Men har iaf hämtat upp musklerna i baksida lår, så jag är lika stark i höger och vänster. Därefet var jag på djursjukhuset med Selmis. De kunde inte säga något konkret. Snäll som hon e så sa hon inget, vare sig de böjde benen på helt sjuka håll, eller när de tog blodprov eller när hon fick vaccination. Hon har fått smärtstillande o antiinflammatoriskt o sen får vi se vad blodprovet visar. Det var i af sjuuuuuukt dyra 35 minuter!!! Men hon e värd allt det bästa min lilla hårboll.

pissig dag


Vilken pissig dag... -stackars Selmisen, e jättedålig i benen o kan inte gå.. :( Har ringt djursjukhuset idag o ska dit imon. Det är nästan så jag hoppas att det är borelia så det inte e nån annan skit med lederna. Så synd om henne! Massa skit imon, lämna bilen, byta spindelled, aktiv rehab, kolla knät o sen djursjukhuset med Selmis. Det e ta mig tusan fel o skavanker på oss alla...fuckfuckfuckdubbelfuck.



dagens goda gärning


Uppe med tuppen o på universitetet strax efter åtta, Hanna o ja e så extremt sugna på plugget så vi vill gärna läsa mer än 150 %, därför börjar vi redan grejja med vårt x-arbete... Morgonrutinerna blev lite annorlunda, så jag gick Trummen me Selmis vid halv elva. Härligt soligt väder, frisk o lite kylig luft. På vägen runt ser jag en kvinna som hoppar i vattnet med kläder o stövlar på. Hmmm, ser inte ut o va ett helt friskt beteende. Jag stannar till o försöker prata med henne. Hon frustar o flämtar, vilket man kan förstå för det va ju rätt kallt ändå. Hon bara stirrar på mig, ser inte ut att ha alla bestick i lådan så att säga. Sen börjar hon simma utåt. Jag kände inte att jag var sådär supersugen på att ta mig ett dopp så vad gör man? Jag ringde helt enkelt SOS, sen blev det e jäkla pådrag med räddningstjänst, polis, ambulans o dykare... Så efter 20 minuter i vattnet blev hon upplockad, inte helt hundra, knallblå i ansiktet. Annars hade det nog varit bye bye för hennes del, så jag känner mig som en god samhällsmedborgare idag. Tragiskt bara för den stackars kvinnan som förmodligen inte mår tipptopp.

Helgen i K-stad är för övrigt avklarad o nu börjar nästa delkurs Hållbara levnadsvanor. Alltid lika segt o komma igång. Städa, tvätta, diska, allt annat känns mer motiverande än o börja. Jag har iaf lånat böcker o skrivit ut lite viktiga papper, ett steg på väg.

turkmusik går fetbort


Min ena granne spelar turkmusik o en annan granne har BIG PARTY, vill från Campus NU! Äntligen har min helg börjat. Högskolan Kristianstad e ju ett stort skämt, fy fan vilken låg nivå det va på en del saker, man blir så jävla trött! Nu ska ja krypa ner i rena lakan o sen ska jag sova så gott, utan klocka imon = sovmorgon! Yeah!! :) Funderar på lite shopping kanske. Sen lite träning o sen promenad, fix, städ o tvätt o sen e nog mannen hemma igen... Natti natti

Weekend of hell coming up


Då så, då var nog allt klart. Har fixat o grejjat med allt som ska redovisas imon o på lördag i K-stad... Har bara en härlig avhandling som ska avnjutas imorgon kväll, fredagkväll o allt. Fan, va tråkigt! Den som säger att man inte pluggar heltid kan tusan gå o lägga sig. Lätt att jag lägger 60 timmar den här veckan på plugg, så det så och därmed punkt.
Snart uppstigning, upp om sex timmar, ut o traska med Hanna. HanaBanana du e galen, men jag e glad att du vill joina mig imon :)

Puss å god natt


Synd om dig



Jag e tjock. Du e ful. Jag kan banta.


RSS 2.0