Hanna

You made my day, tack för att du finns! ♥


orättvist


Livet är så fruktansvärt orättvist... varför drabbas vissa människor så hårt? Det är ingen som förstår, kanske är det inte meningen heller. 

Du finns i mina tankar Ingrid, varje minut, varje sekund...





leeeedig


och ska ha en rktigt jäkla egovecka! Dagen ska tillbringas med lite fix o trix o sen ska jag sitta på terassen o läsa. Äntligen efter 350 sidor har boken aldrig fucka upp börjat ta lite fart! Ska även träna lite i veckan, har lagt in extrapass på simmis o nu med nya ljudanläggningen känns det najs. Ikväll blir det både body pump o sen mitt nya best of the 90's :) Därefter e allsång i Linnéparken inplanerad, sen får vi se vad veckan bjuder på. Ska njuta av min sista tid i frihet, sen blir det två intensiva veckor på sommarjobbet o därefter börjar jag som lärare  - känns fortfarande helt ofattbart att jag har fått jobb!?




söndag


o det e moln, moln, sol, moln, moln, moln, sol, moln, moln, moln... tråkigt. Hade tänkt mig ett heldygn på Helgasjön i båt, men vädret vill inte samarbeta fullt ut, så skit i att då! Sysselsätter mig istället med att göra nya cykelpass, är i uppbyggnadsfasen o har ett best of 90-talet på g o ett liknande gällande 2000-talet... lite småuttråkad faktiskt, småuttråkad på att skriva sopiga blogginlägg, småuttråkad på vädret, småuttråkad för jag känner mig tråkig, småuttråkad för jag har tråkigt...






ont det gör ont


att äta godis till förmån för riktig mat igårkväll visade sig vara en väldigt dum idé, mådde illa hela natten, förmodligen hade jag även druckit alldeles för lite. Ska jobba vid två, har långtråkigt! Och kan inte ta mig för nånting, hade tänkt sitta lite i solen o läsa, men det e mulet :( Har tusen saker o göra egentligen, men noll motivation. Det här me o jobba kväll e inte min grej, bara en väntan på att få åka till jobbet typ...



onödigt


har precis ätit massa godis för att kompensera dagens energiförlust efter ett stenhårt intervallpass... gött men lite onödigt kanske. De senaste dagarna har jag dagtid stekt i evedal växelvis med lite bakning, fikat med tjejerna, tränat lite o bara haft det göttigt. Min kropp e gjord för att steka, jag säger bara det! Min kropp e gjord för värme o sommar - gillar! Men imon ska det jobbas lite igen. Just det ja, gamla semlan har varit hos vetis idag. Hon e ju inte helt piggelin i sitt ena ben. Röntgade henne, ofta får de söva hundarna när de ska rönta armbågen, men semlan va så snäll så det gick bra ändå - goshund! Hon har en liten förslitning i höger armbåge o sen ont i framtassarna, typ som remautism, ska testa kortison ett tag så får vi se hur hon svarar på det... Tack för idag - slut för idag!







fredagkväll















perfekt sommardag och kväll


Fick äntligen till ett besök hos läkaren, men det krävdes lite tugg o fula ord men sen så ordnade det sig. Och beskedet? Tummen upp! Ingen inflammation utan mer en rejäl överansträngning av hälsenan så det har blivit massa småbristningar. God prognos :) Sex veckor och sen borde jag va återställd, det bästa av allt! Jag SKA röra på mig, inte vila :) Så nu blir det lite deff framöver, som jag har längtat!

Tillbaka till min perfekta sommardag...därefter stekte jag o Sofie i Evedal, lovely. Sen besök hos svärföräldrarna, därefter beachvolley med goa tjejer som sedan avslutades med kebabrulle o fotboll... Summa sumarum: en helt acceptabel dag :)



"semester" gött o gå tre mil om dan ju!

Nu kommer vår lilla "semester" i bilder! :D




























sjukt produktiv...


tack vare att solen har gömt sig, tror nästan det var en skänk från ovan för att vila min stackars brända hud... Istället har jag bakat; bullar, knäck-kakor och en chokladrulltårta! Heja! Har även ringt hela landstinget i kronobergslän för att få till ett besök hos en läkare så jag kan få nåt mer mot min inflammation...Men det var omöjligt, ska göra ett nytt försök imon. Sommartid har sjukhusen bara akuttider o så akut va inte min onda hälsena så det är bara att snällt vänta. Har vilat i en och en halv vecka nu, men det har ju inte blivit ett dugg bättre. Jag e galet träningssugen nu!!!! Ska satsa på ett corepass ikväll. Skulle bli så glad om jag kunde ha på mig ett par vanliga skor, men det e hopplöst, kan endast gå i tofflor - tur att det e varmt... Förutom bakning har jag även färgat håret, städat och grejjat med träffis-schemat till hösten. Strax ska jag ner på stan en sväng o sen hoppas jag få svettas lite på corepasset, därefter ska jag förbi Johans föräldrar och sen sist och absolut minst :) ska jag träffa Theo!! :D


dansk korv eller kokt kräfta..

...ja ni kan kalla mig vad ni vill! Blev lite för mycket sol idag och lite för lite solskyddsfaktor (eller kanske ingen alls..) Hej då god nattsömn, hej solfrossa!




dåligt

för dåligt, bloggandet alltså, får bli en uppryckning snarast. Helgen har spenderats med mamma o pappa i Skirö, mycket najs med mycket sol, bad o fotboll. Har dessutom haft besök av många fina vänner både igår o idag :)

RSS 2.0