Nu


Nu jävlar kör vi!!! Andra träningspasset den här veckan och det ska bli andra kanelbullar jämfört med de föregående veckorna! Siktar på minst åtta pass! Kvällens cykelpass med rocktema var asgrymt och helt helt ljuvligt!!!!!


tröttis

Måndag...trött, tröttare, tröttast. Ja det var faktiskt en riktigt tröttsam dag. Fyra idrottslektioner varav en utomhus med snörugby - en riktig succé bland eleverna!!! :D

Kvällens cykel/BP gick som vanligt bra, skön träning! Och halsen kändes nästan helt okej.  Som jag sa till mina deltagare idag: "Det finns bara två måsten, man måste någon gång, och man måste välja...!" Det är så jävla sant som det är sagt. Jag går från klarhet till klarhet :)



min egen adventskalender

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Eftersom det endast är 24 dagar i december kommer jag kompimera den här listan och endast välja ut det gottigaste...




ny vecka, nya förutsättningar

Asså den gångna veckan började riktigt bra med cykel/body pump som tog deltagarna till en helt ny nivå...sen blev jag tyvärr supersjuk plus att det hände lite andra tråkiga grejer. Jag har inte kunnat träna ordentligt på fyra veckor och jag håller på att bli tooooookig! Idag var jag på kvartalsutbildning i BP och höll på att svimma på utfallen, inte piggelin i kroppen. Helgen har annars innehållit lite snöiga skogspromenader och shopping.

Förra veckan fick jag äntligen inviga de nya köken i skolan, det var riktigt riktigt härligt. Endast en mindre brand och massvis med god mat och muffins blev resultatet :)

Nä nu tar vi fan nya tag och hoppas på en riktigt bra vecka där jag ska kick ass på träningen!




äckligt


Efter dagens fiskdiet (kokt fisk o ris), inte så upphetsande precis, men jag har lyckats att kvittera!  Tarmbakterie - Linda. 1 -1. Hejja!




Usch o nääääj


Tarmbakterie - Linda, 1 - 0

Har varit på sjukis idag och lämnat mindre roliga prover. Min mage är kaos och har varit det en vecka nu. Fick förmodligen i mig en mindre trevlig bakterie när vi var iväg i landet far away... Och nu ska jag gå på diet, fisk och ris. Och det värsta av allt är det ska va kokt mat!!! Blä! Det e fan synd om mig nu! :(



Reflektion


Varför har alla fotbollskillar hollywoodsnygga tjejer medan fotbollstjejernas killar (de få som e straighta...) inte alls lirar i samma division!???



RASTLÖS


så in i!!!! Hjälp, vad ska jag göra, blir tooooooooooooooooooookig!



madeira


























Illa!

Jag är bjuden på två födelsedagsfester ikväll men deltar inte på någon...istället ligger jag nedbäddad medan Johan har fest hos oss, om det finns en gud - gör mig frisk nu!!!!

på hemväg

Från 25 grader till 1 i ett naffs.. att ett par hundra mil kan göra sådan skillnad! På väg sista biten i bil genom snöslask o regn o e inte jättesugen på att gå ut i Sverige mer för i år.. resan har varit fantastisk o eftersom vi har gjort så mycket känns resan längre än en vecka. De berömda levadorna har hunnits med, o då inte vilken som utan madeiras farligaste!! Helt sjukt va d, inga räcken eller staket bara stup rätt ned på 200 meter, tur att Johan har bild o film bevis annars skulle ingen tro oss. D va verkligen sinnessjukt o inget vi kommer göra igen, på hedersord! Får återkomma med bilder och lite mer från resan men måste fokusera lite på vägen nu.. längtar efter selmis o de andra hårbollarna, dessuto m ska det bli jäkligt gott och sova i vår egna säng!

RSS 2.0