in your face


den har dagen började inte heller på bästa sätt....det första jag tar i mina händer, går sönder! Persiennen, typiskt! Började ana oråd, men sen ordnade det upp sig. Har haft en jävulusiskt hektisk dag.. där olika redovisningar, föreläsningar, jobbintervjuer, jobb, pass på simmis och lite annat har avverkats på löpande band... Snart ska jag ta påsklov! Ska bara producera en uppgift till, göra nytt corepass, träna afro så jag kan det som ett rinnande vatten, skriva hemtenta, påbörja examensarbetet, städa, tvätta och baks sen ska jag ta påsklov - frågan är om påsk fortfarande är aktuellt då!???


okul


Kul att jag har 17.000 i restskatt...NÄ inte så.


shopping förnöjer


Go kvällens!

Var o kollade mina linser idag. Optikerna som var lite strange och lite för pratglad konstaterade att min ögon såg jättefina ut!!! Yippie, det ska firas tänkte jag och gick och köpte en fin jeansjacka på Gina...

https://www.ginatricot.com/#/product/28122500


Jag har sagt det förut och jag säger det igen, shopping förnöjer fan livet!!



sunday evening


Imon ska min dator in på sjukan för operation... en hacker ska ta sig an datorn o se om det går att återuppliva den - hoppas hoppas!

Idag har det annars varit en riktig fixardag, ingen träning, bara don o don o don. Alla köksprylar har numera en egen plats och det är roligt att laga mat i ett splirrans nytt kök! I like!


Har dessutom gått en ny långrunda med Semlan, det finns massvis med fina vägar här omkring! We like!

Sist men absout inte minst - jäkligt gutt med sommartid - Me like!

 






my job

Fin daaag igår som blev lite bad när jag kom hem och upptäckte att min dator e för trött för att orka starta, hjälpte inte ens med en systemåterställning - snyft. Vi ska se om nån datahacker lyckas få liv i den...Ja menar, den är inte äldre än två år! :( Ogillar skarpt! Gårdagens andra bad kom bara några minuter senare, när jag öppnade posten från CSN och läser att jag är återbetalninsskyldig hela 2008! Ogillar skarpt!!! :(

Sitter på Träffis och har precis ätit frukost, smörgåstårta som blev över från igår:



Annars är det sånt här vi gör på Träffis (förlåt Honken):



 


   

   

   


I love my job!!




sex laxar i en laxask



Idag är det fjärde dagen på rad som jag äter lax med eleverna i årskurs åtta.... Holy shit vilka bra blodvärden jag kommer ha efter den här veckan! Men nu är jag faktiskt rätt trött på lax. Hade det inte varit för en veckas skidsemester så hade vuffen varit slut imon. Ah känns helt okej o va en vecka till. Har kommit in i dessa rutiner nu, så flyter på bra för tillfället! Ingen ågren så långt ögat kan nå, dessutom börjar det dra ihop sig för New York!!!!! JAAAAAAA! :)


mitt i veckan


En utslagen Semla efter långpromenad. Så söt när hon missbedömde hoppet över det lilla staketet och fastnade mitt på, med staketet under magen.. Jag fick mig ett gott skratt! :)




Snart påsk!


En vy från ovan...fortsatt kaos o stökigt! Men har kommit på, att tids nog vänjer man sig...


much better



Träningsvärken i nacken är avsevärt bättre idag. Skönt o kunna vrida på huvudet o se kunderna på passet. Kostade tom på mig o gå på lite afro efter 55 minuters stenhård activio.

Vickade idag i skolan, gick fint, goa elever. Men man måste ha ögon i nacken o behålla lugnet trots att det är KAOS precis överallt i salen... svårt att tänka sig att jag kan vara lugn i såna situaioner, men det går faktiskt alldeles utmärkt.

Nu blir det ett sista försök med mixmeister innan sängdags! Sleep tight!


AJ



BIG BIG BIG AJ!!!! Jag har typ nackspärr idag efter alldeles för mycket skakande på huvet igår! Köra cykel-body pump med nackspärr light får 0 av 5 toasters! :(



Blåsor


under fossingar, men det är väl så det ska va efter en hel dags barfota dans! Sjukt roligt!!! :D


Nu:platt fall



LYCKAD KVÄLL...

...va det verkligen igår! :) Mycket trevligt, tack till alla fina flickor som va med!

Nu blir det afroutbildning i Mjölby - tjingeling!


ego boost



Igår var jag med Johan på ett av hans 25 jobb... Jag hade väldigt roligt, och vilken ego boost man fick!!!!! Mycket välbehövligt, så idag är jag äntligen back on track!!! :)

BP relase alldeles strax, sen blir det överraskningsgalej för Hanna!

Hanna, om du läser detta, du behöver inte vara klar en timme innan utsatt tid ;)

 

 


buuuh


Fortsatt o pepp... bad day med betoning på totally bad body day.... Bajs. Ska försöka få iordning lite i lägenheten, det kanske kan lätta upp min tråkiga sinnesstämning...






ågren

Opepp och ångest som allmäntillstånd... Varannandagsyndromet håller i sig! Å skulle jag nu vilja bli lärare så finns det typ INGA jobb... BIG ÅNGEST! :(

Drömmer mig tillbaka till Val Thoréns en stund:

Johan to Val Thoréns and back!!!!



Rummet var inte större än nödvändigt!!!!!!

Men, med eget barskåp utanför fönstret :)



Oh yeah I feel good!! 



Ibland säger en bild mer än tusen ord!!! Ilsk? Svar: JA! Upplurad i svart puckelpist!



After-ski!!! DubbelJohan öser!



Seven nations army!!!



Hysterisk sångerska!



Tango it is!



Najs väder!!!! B-)









Hampis + Stampe = sant! :)



Håll i hatten!



Lite snö på taket...




Vem har sagt att man inte kan åka vatten skidor med slalomutrustning!? Lite coooooolt!




Ett, två, tre!!!!!!



Telemarkspojkar! :)



snipp snapp slut - back ro reality!



opepp


Väldigt väldigt opepp. Det får räcka så.




gone gone


skruvarna gone! Å det gör mig så irriterad, ett steg fram, två bakåt känns det som ibland.... Men mycket annat har blivit i ordning i helgen, kan nog bli ett foto imonkväll :)

Har lyckats fixa med ett inresetillstånd till staterna nu... Nej, jag är inte terrorist. Nej, jag har inte försökt ta mig in i USA på olagligt sätt, Nej, jag har inte varit inblandad i spionage.


Natti natti, laddar för ny vuffevecka!


men åååh!


Hade planer på att fixa i ordning tredje rummet idag, men det e klart att saker o ting ska jävlas. Hittar inte skruvarna till hyllan som ska vara där :( Jävla skit! Bad day idag tror jag... När jag cyklade till Nordic club för lite BP-utb, var det en jävla idiot som gick ut mitt i vägen framför mig så jag drog omkull så det bara small om det. Hoppas han fick ordentligt ont, det fick iaf både jag o min cykel.... Har jätteont i högerknät nu, så det gick inte så bra på pumpen, lite opepp, tappade luften när jag trillade o skrapade upp både händer o knä. Tur att jag hade tjocka vantar. Lite besviken över pumpen, tyckte inte att det var så bra musik. Låt nr 3 o 8 var lite i min smak, I gotta a feeling och smells like teen spirit, annars var det rätt slätstruket...

Nu blir det kalas hos Hanna, sen nya tag o leta efter skruvarna. Det positiva med o leta efter dem är att jag ÄNTLIGEN hittade mitt försvunna pass så nu kan jag fixa med inresetillståndet till NEW YORK!!! :) Något att glädjas åt...


fredagströttis

 

Hur bra e inte solsidan då!??? Mickan är min idol :) Fruktansvärt trött efter en första lite vinglig VFU-vecka... Så strax sussar jag gott!

 

Natti natti

 

 


yeah!

Äntligen rinnande vatten i köket!!! Yeah!!!!!!! :)

 

Och vi har en fungerande ugn, häll o fläkt!!






Sen har vi även installerat tvättmaskin o torktumlare! Hallelujah!


 

Och sist men inte minst - möbler i hallen!!!

 

 

Saker o ting börjar ordna upp sig :)

 

 


jetlaggad

Trött o hängig, börjar fundera på om man kan bli jetlaggad efter en Frankrikeresa!? :P Kanske va alpluften som gjorde det. Hur eller hur så känner jag mig inte tiptop idag, så nu blir det sängen!


varannan dag syndromet

Igår så kände jag att jag VERKLIGEN INTE vill bli lärare. Tonårsstinna, obstinata, finniga elever som är uppkäftiga känns inte jättelockande om jag ska vara ärlig. Men idag, nya tag! Idag har jag myst nästan hela dagen o känner att det är ganska trivsamt :) Så idag känner jag att jag vill jobba med tidigare nämnda elever... Men! Det finns ju för f-n inga jobb, ångest! Men behöver inte grubbla så mycket mer på det, för imon är en ny dag o då kommer jag förmodligen känna som igår - aldrig aldrig aldrig i livet!



@home

again!!!

Med alla ben i behåll, men åka utför med ett kasst knä får 0 av 5 toasters, det gick inte så jävla bra :( Men desto bättre funkade after-skin :) Nån bild kan nog dyka upp... Det har varit en härlig resa med roligt sällskap!

Renovering igång igen, så numera finns badkaret i trädgården. Om nån vill komma o bada så e ni mer än välkomna! Håller på o tvättar för första gången med nya tvättmaskinen. Mycket behövligt då vi har grymt med tvätt och slarvat bort både tvättlås och nyckel till tvättstugan...





RSS 2.0