En helt vanlig jävla kaka...

 

1 ägghelvete

1 dl surkakao

Så lite smör som möjligt

Socker

Ingen jävla mandel

2 dl bakpulver

1 paket fula russin

1 ½ dl allerginötter

Fyllning:

1 dl tradigt vaniljsocker

1 melon eller nåt

Sprit

Häll nästan allt i bunkjävel och kör med elvisp i en kvart

Grädda direkt i skålen

Skit i att smöra och bröa…kakhelvetet fastnar ändå

Dunka ut skiten på matbordet om du kan

Garnera med krossad melon och sprit

Det spelar ingen roll, skit i det då! Dra åt helvete!


Sa jag förresten att jag läser till hemkunskapslärare!???




nattaplugg


okej, läget e sådär, fullt upp med school. Det gör att det blir rapportskrivande halva natten lång. Känner mig i nuläget upprymd efter ett kort besök o några pussar :) men nu ska det jävla skrivas rapport här! Målet är att den ska bli klar innan läggdags. Vi får se när det blir sängen för min del... medan majoriteten andra studenter hänger på stallarna sitter jag här i min ensamhet o pluggar. Men det känns faktiskt helt okej. En sak i taget, ett steg åt rätt riktning, ett steg mot examen, ett steg mot verkligheten, ett steg mot framtiden... Jag LÄNGTAR! 

äntligen


Nu börjar min helg efter 36 timmars jobb..... stämplar troligtvis ut innan elva ikväll, men fram tills dess blir det SÖNDAGSMYYYYYS!


jobb

Den här helgen går nog i jobbets tecken... Strax pass på simmis därefter jobb till 18 imon kväll, dessutom jobb hela söndagen... Så jag behöver inte direkt fundera på vad jag ska göra i helgen. Skönt o slippa sovmorgon o lediga slappardagar (förtydligande! ironi)...


torsdag

vaknar, vill inte gå upp, gosar lite i sängen, uppstigning, promenad, frukost, corepass, willys, diska, tvättstugan, dammsuga, fixa käk, tvättstugan, plugg, tvättstugan, fixa musik till pass, steka köttfärs, pn, cykelactivio, promenad, om jag har tur: sola, boxas, duscha, fixa smörgåstårta, idol, gos - död!

Så ser min dag ut idag ... 17 down, 8 to go!


ilsk


Besiktade svarta pärlan idag...för att hon skulle va i topptrim dagen till ära så lämnade jag in henne på manikyr, pedikyr o diverse kurer för ett par veckor sen, för att det inte skulle bli nåt strul på besiktningen. Men nä!! En jävla spindelled måste bytas, å va ledsen jag blir!




Bibblos


Jag känner mig riktigt på hugget idag :) Sitter i bibblos och har gjort ett inlägg till, i kursen betyg o bedömningsdiskussionen. Vi är väl sju stycken i vår grupp som ska diskutera men det e typ bara jag o johanna som har gjort inlägg... Jaja nu tycker jag att jag har skrivit tillräckligt där o gjort mitt. Nu när energin flödar så tänkte jag gå på en härlig avhandling, nödvändighetens pris, låter intressant va? Nä för tusan, bäst o passa på nu när jag e på topp! Måste vara helgens enorma sockerintag som gjort så min hjärna går på högvarv. MEN idag så börjar mitt sockerfria liv fram till fredag, då e det träffishelg igen o ta mig fan helt omöjligt o inte äta nåt flötigt o sockrigt. Men fram tills dess, ingen oboy, ingen pepsi, inget godis!!!!

sådan matte sådan hund


Jag o Selmis e ju rätt lika på många sätt, snälla, söta, goa, matvrak, morgontrötta... men det e ju inte helt okej när Selmis börjar sympatihalta med mig. Hur kul ser inte det ut, matte och hund som båda går som två invalidos!?


tåjävel


Idag på mönen efter Selmis o min lilla morgonpromenad, var jag lite klumpig (ovanligt tänker ni nu) mmmm, i alla fall så drog jag i lilltån i dörrkarmen till badrummet så det bara sjöng om det. Å nån som skrek!? jupp, kan man säga, det va ja det. Väckte förmodligen hela campus med mitt vrål, även alla bakfulla studenter som precis hade slumrat in på morgonkvisten. Satan i gatan va ont det gjorde! Har fortfarande ont i tåa...

Strax ska jag o mr J på bio, nu blir det lördagsmys, sug o svälj - trevlig helg!


fredag

Ännu en fredag kan läggas till handlingarna... Vad har man gjort idag då? Pluggat? Knappast. Jag var jävligt duktig som innan klockan hunnit slå tio, varit ute o gått med Selmis i bokhultet - check!, tränat rehab - check! Åkt bil hem från stan o sedan cyklat tillbaka - check! Bra start så långt! Men sen, jo sen tillbringade jag nästa fyra timmar hos frisören. Klippte håret, avfärgade, färgade, slingade.... tog sin lilla tid kan man ju konstatera. Därefter blev det jävligt stirrigt o jag va lite lätt hungrig me. Åkte i af o köpte nya spinningpjuks, mitt låga blodsocker till trots. Blev att par vanliga träningsskor också när jag ändå va på g... Hem, tokåt middag, till simmis o körde mitt nionde pass den här veckan typ, hem o dog en liten stund, ut med Selmis o iväg på träffisfest.

Kvällens lärdom 1: aldrig fest hemma hos mig med Erik! Han rev ju halva stället, o gick fram som en jävla ångvält.

Kvällens lärdom 2: förr eller senare blir man lyft upp i taket av ångvälten. Det är inte bara en skröna att han lyfter allt o alla, det e fan sant.

Kvällens lärdom 3: en träffisfest spårar alltid ur...


The end, nu sover vi.

ny karriär



Jag kom precis på att jag vill jobba på bank. Jag tycker ju att det e hur kul som helst med budget o siffror!!! Ååå varför har jag inte kommit på det tidigare?? Efter tre år på universitetet!? Ny karriär nu känns väl sådär, inte sugen på att börja om med plugget, vill ju härifrån snarast!!! Får klura lite på detta...

Å andra sidan så är det ju ungdomar jag vill jobba med och deras ekonomi och då är ju hemkunskapen perfekt! :) Hmmm.... som om jag inte har tillräckligt mycket som snurrar i min hjärna just nu.

Formsvacka


Ja, en riktig jävla formsvacka... men det ordnar väl upp sig som allting annat. Var på återbesök hos ortopeden idag. Det va la sådär, han hade inga vettiga svar. Jag vägrade gå därifrån. Jag har ju fortfarande jäkligt ont i knäet när jag går. Antingen beror det på att det är för trångt där man har fäst korsbandet, eller så beror det på mina tidigare broskskador. Suck. Det gör att det spelar i stort sett ingen roll hur mycket jag tränar musklerna runt knäet då smärtan inte beror på det. Läkaren börjar istället prata om nya ingrepp, jag pallar verkligen inte en knäoperation till. Förstår att jag inte kommer kunna spela innebandy igen, o jag köper det. Men att jag, vid 27 års ålder, aldrig kommer kunna springa igen, det är en tanke som jag inte kommer att försonas med. Det suger!


illa


(Texten kan sjungas till Ugglas låt)



Illa, jag mår illa när jag... efter en helkväll med Hanna, film o godis, chirre, dip o chilla... Usch va jag mår illa!

Illa, jag mår illa när jag... bara proppat i mig skit o suttit stilla... usch va jag mår illa!

Illa, jag mår illa när huvet snurrar av sockerkicken håller ja på o trilla... usch va jag mår illa!





MÄTT o ren i käften!!!


Så jävla mätt!!! Hur det kommer sig? Jo, det e nämligen dags för ännu en jobbhelg i sann Träffisanda! Kvällens tilltugg började med lite godis, därefter en skitsmarrig varm smörgåstårta! Hela måltiden avslutades med lite....med lite godis för omväxlings skull... !! Jag kan faktiskt äta godis med gott samvete idag. Har varit hos tandläkaren och hon lovordade mina tänder om o om igen. Jag hade knappt någon tandsten alls att tala om, det kan tilläggas att jag inte har varit hos tandläkaren på två år! (: Good for me! Var hos tandläkaren i juggeområdet, trodde jag skulle få en juggetandis men fick en genomsvensk nybörjare. Vanligtvis tar röntgen och undersökning 10 minuter, man hinner knappt landa i stolen. Men idag! Det tog mig 45 jävla minuter! Och priset!! Borde man inte få rabatt om man känner sig som en försökskanin!? Nä inte en spänn, eller jo, men ändå inte. Priset 685 spänn! Men tydligen har försäkringskassan ett årligt bidrag, dessutom så hade jag lite intjänat och fick 600! Summa kademumma kostade tandis 85 spänn! (: Good for me again, eftersom jag shoppade loss lite igår igen...precis som förra helgen. Ooooops! Shopping, jag säger då det, det förnöjer livet fan riktigt jäkla ordentligt! (:

BP 71




Nya BP-skivan e här - tjoho va skoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (:





statistik om kroppen...

  • det tar 7 sekunder för maten att ta sig från munnen till magen.
  • en människas hårstrå kan hålla 3 kilo vikt.
  • längden av mannens penis är lika med längden av hans tumme * 3
  • lårbenet är lika hårt som cement.
  • kvinnans hjärta slår snabbare än mannens.
  • vi använder 300 olika muskler för att hålla balansen.

 

kvinnor har redan läst färdigt detta, männen tittar fortfarande på sin tumme........




Du vet att du hade en kul utekväll när:


Du vet att du hade en kul utekväll när:


en av dina bästa kompisar blev utslängd från utestället pga hon/han var för full.

en annan av dina bästa vänner försvann iväg på bortamatch.

du har tappat räkningen på antal glas vin det dracks under kvällen.

du har träningsvärk i magen efer att ha skrattat hysteriskt.

du har skovskav efter att ha shakat järnet.

en relativt okänd kille fäller en kommentar om din kompis, (som senare blev utslängd) att hon behöver bajsa för vederbörande har druckit för mkt öl och är laktosintollerant.

när kvällens minnesluckor fylls i dagen efter och ni skrattar ihjäl er åt alla tokigheter.




Jag hade en kul utekväll igår! Tack alla som bidrog till det... :)





irritationsmoment


Irritationsmoment 1:

Selma blev tjuvparad idag när vi var ute och gick. Det kom två lösa labbar, varav den ena va en jävligt sugen hane. Ägarana kom ungefär 2 km efter. Jävligt irriterande, ha din hund kopplad om du inte har nån pli på den. Det kan tilläggas att jag faktiskt hade Selma kopplad vid detta tillfälle. En jäkla tur, annars hade hon stuckit. Iaf den stora hanen bara flög på Selmis, jag tog honom i nackskinnet o kastade iväg honom, men han gav sig på henne igen. När ägaren kommer e han i full gång o sprutar! Fy fan om det nu skulle blivit nåt...då blir jag galen! Vårt lilla zoo behöver inte utökas med fler djur...

Irritationsmoment 2:

Jävla telefonköer till antagningen!!

Irritationsmoment 3:

När jag väl kom fram var telefonisten i andra änden mer otrevlig än vad situationen krävde. Visst, hon hade säkert en urusel dag, de är med största sannolikhet nedringda dessa dagar. Men trots sitt otrevliga bemötande så kunde hon i sista änden ändå hjälpa mig så jag blev antagen på bedömning och betygsättningskursen...bra jobbat!

Irritationsmoment 4:

Jag är verkligen i stort behov av att tvätta. Den härliga tiden när man kunde spontantvätta är bortblåst. Iställer måste man boka tid flera dagar i förväg. Sagt o gjort, bokat o klart, men när jag kommer till tvättstugan så fungerar bara en av mina två maskiner!!! Ååååå, skjut mig!!!

Irritationsmoment 5:

Folk som inte tömmer torkskåpet i tid, väntade faktiskt i säkert fem minuter, men det kom ingen, då slet jag ut allt... skulle skrynklat ihop det betydligt mer än vad jag gjorde. Kunde den jäveln haft...


Det var förhoppningsvis dagens alla irritationsmoment! ....nu e det slut på veckan, det e dags för fredagsmyyyyyyyys! <3


Dagen i siffror


Antal gånger idag 

genomdränkt av regn: 2

träningspass: 3

räksmörgåsar: 1

promenader: 2

pluggtimmar: 0

sjukhusbesök: 1

powernaps: 1

dammsugit: 1

dater med mr J: 3

hjärtedödglass med flicksen: 1

shopping: 0



Seeegt


Konstigt om det e seeeegt eller!? Efter 13 veckors ledighet e man jävligt segstartad, vill jag lova. Har inte kommit igång med plugget nåt vidare ska ärligt erkännas även om det startade upp nu i veckan och jag har gjort några halvtappra försök... Nä, jag e så fruktansvärt omotiverad o uttråkad, ett par skoltrötta tonårsstinna ungdomar e sugnare än jag o gå upp på morgonen för lite plugg... Tips för att hotta till studierna o motivationen mottages tacksamt!


RSS 2.0