kapitulerar

Kattjäveln vinner - jag ger upp, jag kapitulerar! Trots ihärdiga försök att få katten att sova själv på natten, precis som jag kan tänka mig att många föräldrar har strider med sin barn, så ger jag nu slutligen upp efter flera månaders försök. Jag har varje natt blivit väckt 10-15 ggr per natt, väckt av en en kilos katt, det är verkligen löjligt!

Mina to dos...

Kolla trädgårsmöbler
kolla vitvaror + köpa!
Kolla tapeter + köpa!
Måla skafferi
Riva tapeter
Slipa tak
Måla tak
Lägga golv
Spackla väggar
Slipa väggar
Tapetsera
Måla väggar
Måla fönster
Måla lister
Måla element
Packa ner hela lägenheten i flyttkartonger
Fixa det sista med lägenheten, typ persienner och badrummet
Städa lägenheten
Tvätta
Putsa fönster
Tvätta cykel
Tvätta bilen
Laga massa mat och frysa in eftersom vi inte kommer ha något fungerande kök på ett tag
Sätta upp ny postlåda
Tvätta markiser
Byta ytterdörr
Klippa gräset
Rensa ogräs
Utöver det så ska jag i veckan:
Jobba heltid
Ha lite pass på simmis
Gå på ultraljud
Wish me good luck! Och om det är nån som känner att han eller hon har mycket fritid, välkommen att hjälpa till!!

I'm back!

Cykel/Body pump, vilken fantastisk träningsform!! I'm in love! I'm back på torsdagskvällarna men kungen är körd...! Ojojoj vilket blåsväder han har hamnat i! Ännu en vecka är snart till ända och jag är trött! Helgen kommer nog tillbringas i huset och min sambo förväntar sig nog att jag har packat en del prylar när han kommer hem, så det e nog bäst o sätta fart. Om en vecka går flyttlasset till ett hus i byggkaos!

fiskenörd

Man vet att man är tillsammans med en fiskenörd när denne köper fiskeutrustning för x antal tio tusenlappar, åker halva europa för att fiska vid en speciell sjö i Frankrike, simmar ut i halva sjön mitt i natten för att larmet på fiskespöt har gått, kan sitta i en hel vecka och titta på sina spön utan att få ett ynka napp... Tycker fiskenörden kan ta sitt förnuft till fånga (eftersom han inte verkar fånga nåt annat...) och komma hem, NU!

ssk

Slö Söndag Kväll! Inte så konstigt efter tio timmars jobb och ett cykelpass på det! Kollar hockeyn och ska ta fram gitarren och klinka lite under tiden. Spelade igår för första gången på nästan ett år, en timme bara försvann i ett nafs. Vill ju lära mig så nu ska jag försöka spela lite varje dag!
Igår hade vi en liten reunion på campus. Jag kan faktiskt sakna min sketna tvåa på campus och idrottstiden ibland. Allting var så kravlöst, oftast. Det var alltid superkul i skolan och tiden gick oerhört fort. Tiden går fortfarande väldigt snabbt, när man jobbar i skolan känns det som om veckorna består av måndag och fredag. I samband med att vi köpte huset fick vi tre dagar efter besked om att jag var gravid och fick samtidigt ungefär en miljon vuxenpoäng!! Men allting känns verkligen jättebra, jag är verkligen helt uppe i livet nu!


Just det

Sa jag nåt om halsbränna, häftiga humörsvängningar och psykbryt!? Det kan också läggas till i listan över härliga graviditetssymptom...

KAOS

Okej för ett par månader sedan skrev jag att jag längtade till vecka 20...det börjar nu närma sig och jag kan berätta varför...! Jag har inte blivit trött, tjock, illamående och ständigt kräkandes utan anledning - jag är nämligen gravid. Det har varit en sju helvetes resa och när jag skrev det inlägget så var det typ kaos. Kunde inte äta nåt, kunde inte känna några lukter, kunde inte tänka på mat utan att typ kräkas. Johan fick inta sin mat i förrådet eller hos grannarna! Det var verkligen KAOS med stora bokstäver. För er som inte varit i detta fantastiska skede i livet kan jag berätta att man får luktsinne som en hund, man mår konstant illa och kräks lite titt som tätt, brösten blir som två enorma bomber, tarmarna i magen lägger av helt, är man van att träna typ varje dag och sen blir det sängläge totally = man blir förstoppad och kroppen vill sova konstant så man känner en extrem trötthet hela tiden. När det har blivit för mkt och kroppen är för trött resulterar det i kräkningar, kroppen är helt matt och orkeslös och illamåendet gör att man inte orkar röra sig, gå med hunden är bara att glömma. Grattis till dem som jobbar med mat - NOT! Kroppen fettar till sig, man får foglossning och ont i både rygg, rumpa och lår, allt som varit fast en gång i tiden blir slappt. När man äntligen hittar nåt man kan äta så kan man enbart äta det en dag, nästa dag ger det kväljningar. Morgonen är riktigt illa, nya rutiner: ställa klockan minst 1 timme tidigare, äta illamåendetabletter och skorpor i sängen, vila, släpa sig ut i köket, se ut som ett vrak, försöka äta en macka rostat bröd, tillbaka till sängen, vila, i bästa fall göra sig i ordning, vila, åka till jobbet... Låter inte detta fantastiskt!? Ärligt talat, jag väntar fortfarande på att det där fantastiska med att vara gravid ska inträda i mitt liv.

Huset

Okej vi har haft huset i en vecka och lite till och jäkla vad vi har varit duktiga och legat i, så här ser det ut nu!!
Då, för en vecka sen:
Nu:

KRETA (hatön nr 1) i bilder...


huset

Nytt projekt! Ny renovering! I torsdags fick vi huset och nu väntas en totalrenovering...wish us good luck!
Vi började i fredags med att riva ut köket, ska riva lite vägg i hallen och köket och vardagsrummet...Men i ett gammalt hus vet man inte riktigt hur saker och ting förhåller sig när man väl börjar härja. Vi hittade lite elledningar i en vägg så där tog det stopp i väntan på elektriker, men vi e inte sysslolösa för det. Jag har rivit tapeter i köket, hallen och vardagsrummet. Som sagt vi har en del att göra framöver i sisådär 10 år! Ska lägga ut lite bilder så småningom...

RSS 2.0