Sketlanda..

Okej då e allt inpackat i svarta pärlan, blir en tur till skirö o sen hänger jag nog några dar i Vetlanda med omnejd. Kanske e det dags o börja träna överkroppen lite, kastade frisbee för några dar sedan och har fortfarande träningsvärk!!!? Ah, skit samma, ligger lågt nån vecka till. Trodde ni inte va!? Att jag kunde va i från träning så länge, snart e det tre veckor!!! Godissuget har faktiskt minskat markant, det va det inte heller nån som trodde, men så e det. Nä nu hinner ja inte sitta här mer nu ska ja kila! Bad o stek i Skirö o sen ska jag o mamma vara lite kulturella o gå på teater :)

Tjingeling!

deppich

Lite deppich idag, borde verkligen inte va det.... ska ju på party alldeles snart o kanske finns det lite eye candy där :P men jag e bara så osugen o oladdad :( Körde första rehabpasset i torsdag o visst insåg jag då att det e en jävligt lång väg tillbaka, idag körde jag igen. Psykbryt, det gjorde dels så in i helvete ont o sen slog det mig hur jävla kass ja e. Kan fortfarande inte gå utan kryckorna, haltar o tar mig fram jävligt slow. Men visst jämfört med korsbandsoperationen 2001 så e jag ju i toppform i jämförelse. Men va fan hjälper det mig nu! Jag vill också gå ut ikväll o shaka, men hur kul e det med kryckor? nä precis, glöm det! Ska halta ut med selmis nu o försöka rycka upp mig lite...


På vift...

Tack som fan Sverige för underhållningen....kändes lite tungt när det stod 0-3, men fy fan vilken vändning, det e bud på bragdguld! Så jävla orättvist att det gick ända till straffläggning o att England vann! Sverige borde avgjort i förlängningen fem gånger om  :(

Idag har jag o Hanna varit i Evedal o stekt...det blååååååste så vi höll på att blåsa bort. Så som de panschisar vi e, så tog vi vårt pick o pack o la oss i lä bakom en buske. Därefter blev det shopping på stan, som vanlig i rekordfart, som vanligt hittade vi alldeles för mycket, som vanligt massa onödigt. Men det var ju så billigt så det var orimligt att inte köpa! Jag hängde bilnyckeln i mitt tycke på ett väldigt bra ställe, i omklädningsrummet på Vero Moda, dessvärre kom jag först på det två timmar senare...oooopsi gjorde nästan en Hanna ;) Men jag hade tur nån vänlig människa som hade lämnat in dem. Min bilnyckel har ju redan en lång story, känns inte som det behövs en till..

På väg till bilen efter en hel dag på beachen, flera timmars shopping o alldeles för lite kaloriintag, med blodsockret i tårna hade jag o Hanna ännu en intelligent konversation:

H: Där låg det blommor..
J: Jaha, va då för nåra?
H: Begravningsblommor..
J: Begravningsblommor? På trappan?
H: Mmmm
J: Varför då?
H: Begravningsbyrå eller nåt...
J: Det e ju för fan en klädaffär!
H: Ja, ja men nån som dött som jobbat där eller nåt...Ulla-britt..
J: Vem fan e Ulla-Britt?
H: Inte fan vet ja, hon som dött...
J: O hur vet du det?
H: Det stod det på kortet!

Karlsson resort...

Okej då var man hemma från Björnland, dessvärre måste jag göra er besvikna o säga att ja inte har sett en enda björn, däremot vimlar det av kaniner. Vi har också mött tomten på en av våra promenad samt en inlinesåkare iförd kalsonger...

Det har verkligen varit ett par underbara dagar, vi har bott på Karlsson resort. Mycket fint, all inclusive!
Centrum: 1.5 km
Hav: 100 m
Havsutsikt från rummet: Ja
Balkong: Ja
Tv: Ja
Wc/Dusch: Ja
Restaurang och bar: 0 meter

Bara slappat o solat. Haft det helt underbart, inte ett moln!! Bilder säger mer än tusen ord sägs det, så varsågoda!


Selmis har fått konkurrens av gitarren :)

 
Invalid på promme...

 Härlig kvällssol...

 Ice ice baby!

 
Selma fick bägaren på huvudet, inte helt nöjd!

 
Det syns ju vem som e vem...

 Världens finaste!

 På piren...

 
Hampis + Stampe = sant

Hej då campus - hej Björnland!









Out of office...Åker till Öland nu! Ha det fint!











midsommardagen...

...och jag har namnsdag idag!!

Måste väl lägga upp lite bilder från gårdagen! Hade inga förväntningar på kvällen och det blev så bra!!! Hade SÅ kul!! =)

Några punkter som gjorde den här tillställningen lyckad:

1. Massa partyglada människor
2. Alkohol
3. Partytält
4. Grillning
5. Jordgubbstårta
6. Midsommarstång
7. Midsommardans med förvirrad japan
8. Musik 
9. Sång
10. Fulla människor som blev fullare
11. Konversationer som till 99% bestod av sex 
12. Minnesluckor
13. Bakfylla
14. Kompis som vaknar upp i sin lägenhet med någon i jämte sig, totalt ovetande om vem och vad som har hänt....


Lindas och Hannas konversation vid läggdags är inte heller o leka med..

     L: Gött o åka till Öland imon..   
     H: Mmmm, imon åker vi till Island!
     L: Ja, eller "Beerland" - fniss...
     
     Tystnad....

     H, något ilsk: Vaddå björn!!??? Björnland????

 

Håll till godo, nice pictures is soon coming up!

Midsommar...










 

Fader alkohol, du som är i dunken, helgade vare din promille.
Tillkomme ditt rus. Ske din vilja så som i hjärnan, så som i benen.
Vår dagliga grogg, giv oss idag och förlåt oss våra nyktra stunder.
Trots att vi inte förlåter dem som sålt oss mäsk.
Låt oss inte ha långa bakfyllor och fräls oss från delerium,
ty fyllan är din och promillen och groggen i evgihet.
Amen!
Glad midsommar!













En vecka...



...dessa har jag bakat idag:) Nu är det alltså en hel vecka sen jag opererade knät. Kan inte säga att det gått särskilt fort, inte särskilt långsamt heller... kan väl sammanfatta veckan med att jag mestadels av tiden har tillbringat sovandes i sängen, en liten del har jag varit vaken och vandrat runt i ett töcken, lite shopping har det blivit o sen har jag bakat resten.

Nätterna ser ut sår här ungefär: Lägger mig 01.00, somnar 01.01
Vaknar 02.54 - går upp o byter kylförband.
Somnar om 03.34
Vaknar 04.30 tar värktablett.
Somnar om 04.50
Selmis väcker mig 05.30 och vill ha mat.
Selmis får mat 06.00 + byter kylförband.
Somnar om 06.20
Vaknar 07.10 svårt att vända, ont i ryggen.
Somnar om 07.20
Vaknar 08.10, mer ont i ryggen, mer ont i knät.
Halvslumrar
Vaknar 09.00 tar värktablett + byter kylförband.
Halvslumrar
Vaknar 10.10 jävligt ont överallt - dags o gå upp!



Känner att jag börjar pigga på mig, tar bara morfintabletterna på nätterna o det gör att jag orkar mer på dagarna. Ikväll gick jag runt Trummen(!??????), jag vet, det kanske inte va det bästa beslut jag fattat, men jag tog mig runt på 75 minuter, helt slut när jag kom hem!

Tänkte äckla mig med en knäbild till (det här är den sista, promise!) Mitt stackars desformerade ben är fullt med häftstift! När jag inte har tre kilo stödstrumpa så e det tusan svårt att stå på benet, känns som det ska vika sig hela tiden... så den mysiga strumpan får jag dras med ett tag till...




Sug o svälj imon e det midsommarhelg! :)

onsdag...

Dagen började lite spännande när de ringde ifrån Söders blommor o sa att de hade ett blommogram till mig :) Lite nyfiken jag blev, o snabbt satte ju min hjärna igång... Hmmm nån som skickar blommor med värsta kärleksförklaringen, smälter man inte då eller!??? Ganska snabbt sa min hjärna till mig att det förmodligen inte va från nån keeper utan mer troligt från nån släkting eller ja varför inte simmis. Det var det sistnämnda, gulligt ändå och jag har varit på bra humör hela dan! Blommor o choklad till sjuklingen!





Trodde det skulle bli dåligt väder och tid för bak idag, men solen har ju faktiskt varit framme stora delar av dagen.. så efter lunch hos Honken blev det lite stek igen. Därefter gick jag en runda, som vanligtvis tar kanske 20 minuter, men i mitt skick så tog den en timme. Jag var i alla fall nöjd att jag orkade gå i snigelfart hela vägen utan att sätta mig :) Ni undrar säkert hur det e möjligt att jag har varit i farten så mkt, jag också? Har faktiskt bara knaprat alvedon, lite mer ont i knät, men tusan så mkt mer ork!! Efter min lilla promenad var jag givetvis tvungen o vila lite, en timme...oooops! Sen blev det paj och brödbak och fika med Målgan o Hampis!











Måste ju visa hur min fot ser ut, men hallå var det inte knät jag opererade? Jo, men en del av svullnaden har krypit ner i foten nu...ser för jävligt ut!











Annars så har filmkvällarna fortsatt, Hanna har ersatt mammas plats och igår kollade vi på I taket lyser stjärnorna. Det slutade med att Hanna och jag låg o lipade i varsin ända av soffan. Ikväll kollade vi I am Sam, Hanna sov, så när det blev lite känslosamt i slutet, fick jag helt enkelt lipa själv... Imon kanske man skulle skoja till det med en komedi, går ju inte hålla på o lipa på detta vis.. Filmtips!?

Mitt liv som hund...

Jag börjar mer och mer o förstå hur hundarna lever sina liv. Jag gör nämligen exakt så som dem. Sover, sover, sover, sover, sover och äter eventuellt lite, i bästa fall en film framåt kvällskvisten (hundarna får ett ben o tugga på). Tusan vad jag sover mycket, ärligt talat så sover jag 22 av dygnets 24 timmar. När jag har varit uppe och lyckats peta i mig lite mat, så måste jag gå o sova, helt svimfärdig. Ni kan ju själva räkna ut hur kul det här livet är och hur mkt kul kan  man skriva om det på bloggen egentligen!? Så fortlöper hela dan, sova för att inte svimma. Totalt utmattad. Idag gjorde jag iofs något utöver det vanliga som jag nästa inte gjort på en vecka - nämligen duscha!!! Det var ju ett helt företag så sen va det godnatt. Börjar inse att jag känner av alla de här tabletternas biverkningar också... när jag åt tradolan fick ja typ 50 biverkningar även de som var mindre förekommande och extremt sällsynt, jag fick ta mig tusan alla!!! De smärtstillande jag äter nu innehåller morfin och har inte så många biverkningar...i alla fall: illamående - check! Trötthet - check! Förstoppning - check! Trodde jag hade en mage av kaliber som sällan blir förstoppad, men det ska gudarna veta att jag har blivit. Fy satan, värsta träningspasset o försöka skita. Tänk er själva, ett stort päron på fel håll...behöver nog inte säga mer än så... Hade tänkt o försöka gå en lite sväng, men dog bara av o hämta posten så det får väl räcka. Dessutom började det spöregna nu.. Tror att det e bra att jag e så trött, det gör att ja håller mig lugn, annars hade jag redan varit på gymmet o hållt på med hundra grejer...nu får jag ligga här i koma ett par dar till... Sen jävlar! Just det, det ringde på dörren innan, tvkontroll var min första tanke. Kollar i nyckelhålet...jag skulle beskriva mannen som muslim, med konstiga långa kläder o turban... känner igen honom, min granne som bor några dörrar bort... jag öppnar försiktigt dörren...han har en kasse i handen, tänkte att han ville sälja nåt.... först fattar jag ingenting av vad han säger. Min hjärna e jävligt slö nu, och jag lovar, att förstå engelska gör inte saken bättre. Efter att ha stått som ett fån o inte fattat nåt, går det upp för mig att han försöker säga att vi e grannar....Mmm jag vet, känner igen honom.... sen säger han nåt obegripligt o jag undrar när han ska ta upp det han har i kassen...men det händer inte, istället så undrar han om mitt knä, att han sett mig ligga ute med benet, undrar om jag har varit med om en olycka....jag försöker förklara att jag har gjort en planerad knäoperation, lägger ner innan jag har börjat med o säga att jag har fått ett nytt korsband... står forfarande som ett fån o undrar vad han vill...men han ville inget mer.... jaha det var ju snällt, jag tackar för titten o omtanken. Sen när jag stänger dörren så slår det mig!! Jaha nu har hans kupaner gått genom min altandörr o stulit min plånbok, dator, mobil o rubbet.... men nä, ge dig! Fan vilka fördomar man har! Den som säger sig vara fördomsfri ljuger!!! Alla grejerna e kvar...han ville helt uppriktigt veta vad som hänt...Ja e för fan svensk,inte van vid det här, ingen jävel som vågar fråga rakt ut, alla bara tisslar o tasslar o frågar alla andra...och ja, jag ska jobba på mina fördomar!

Dag 5...

Mamma e fortfarande kvar... Jag ligger på soffan o sover, hon dammsuger, fixar käk, går ut med Selma o gör all markservice! Var på stan o shoppade i massa timmar, inte bra det här o va sjukskriven, blir fattig av all shopping. Önskade ju fint väder, men icke. Håller tummarna för morgondagen istället. Vi lunchade på Koh Thai o sen vart man mätt hela dan, så mätt så jag inte har ätit något godis alls idag!! Bara lite röda gubbar....bra deff det!
Köpte smycken, lite kläder o skor till bröllopet, men mitt vänster ben ser vedervärdigt ut, skiftar i alla möjliga färger, svart, lila, blått, gult o grönt. Lagom snyggt! Ni får hålla tillgodo med överdelen :)

Har fortsatt i filmträsket idag, igår "Benjamin Button", som för övrig e helt klart sevärd! Idag,  "vi hade i alla fall tur med vädret igen", njae, den va la ingen höjdare så att säga...

Klänning,, skor, smycke till bröllopet inhandlade... bara väska o jacka kvar!

Dag 4...

...och jag förstår mer o mer varför jag inte ville göra den här operationen. Jag hade mycket hellre haft 42 graders feber än det här tillståndet som jag befinner mig i! Svimfärdig o illamående all the fucking time! Går i ett töcken o vill bara sova hela tiden... Så det e väl det jag har gjort största delen av dagen idag... men faktiskt ute i solen, mitt mission i sommar är att va brunast på campus, så ja e på väg!!

Dessutom har mommy o daddy varit på besök idag, firade min födelsedag lite... Mamma e kvar ett par dar som min personliga assistent :) Hoppas på sol imon så blir det stek i Evedal. Har fått en sodastreamer så nu e det slut med pepsidrickandet - promise!! Snart intar jag o Hanna saltvattendieten...men först måste ja försöka bli lite bättre o kunna va uppe i minst fem minuter i sträck...Så illa e det alltså, i fredags - hur pigg som helst, därefter har det gått utför! Nya tag imon, sleep tight!

ACHE!!!!

Fy fan....jävligt ont idag o i natt...sov katastrofdåligt, har varit uppe och bytt kylförband varannan timme :( Blev nog lite för mkt för lilla benet igår, fan asså, det som kändes så bra igår, så glad! Och nu ligger man här o lipar för det pulserar och gör så in i helvete ont!!! SATAN!!!

Dag 2...

...och jag är sjukt rastlös- REDAN!!!! Hur ska den här sommaren fortgå egentligen!? Jag ska ju bara vara helt nerknarkad o inte orka lyfta på huvudet... Men heads up! Jag har för tusan varit nere på stan idag o shoppat lite :) Desvärre redan rastlös och uttråkad! Stackars Hanna som måste dras med mig hela sommaren!

Tusen tack för alla gratulationer idag, den mest otippade var från Trollhättan när Bosse o Lotta ringde. Har nog inte pratat med dem på fyra år, det var riktigt riktigt förbannat kul! =)

Nähä om man ska gå o läsa ut den första utav 150 böcker kanske!? Eller kolla den tredje filmen för dagen!? Eller terra mina grannar med att spela lite mer gura!?

The B-day kid!

Efter tolv timmar på sjukan igår, fick jag äntligen åka hem! Fick ett nytt korsband i för tidig födelsdagspresent av farbror doktorn! Hade sån jävla ångest innan operationen, la mig halv två, somnade kanske vid tre o gick upp halv sex-stabilt! Ångest igår på morgonen o var helt stizzig så jag fick lugnande...men asså efter den förra korsbandsoperationen 2001 är det fan inte konstigt. Fy helsike vad jag mådde piss efter det, fick ligga kvar på sjukhuset i tre dar. Smärtan igår går inte att jämföra med hur ont jag hade 2001, är i himmelriket i jämförelse. Så det e gött som fan! Nu sitter jag här nerknarkad i min lilla bubbla, hög av morfin o helt fucked up i huvudet! Värsta deffen det här, inte hungrig alls. Åt en macka o ett kex på hela dan igår. Fast det var inte så frivilligt, jag mådde helt enkelt för illa för att kunna äta! Har ätit lite idag, ska försöka peta i mig lite till nu... Så här ser det ut! Miffobenet, 97 år gammalt knä!





Annars kan väl mitt lite förvirrade tillstånd beskrivas bättre med david after dentist!
"Is this real life? Your got four eyes, is this gonna last forever?"



 

Day of hell is soon coming up!

Fy fan, nu börjar det dra ihop sig...ja ska va på sjukhuset tjugo över sju imon...borde verkligen sova eftersom jag snart ska stiga upp igen. Men känner att jag ändå inte kommer att kunna somna :( kan lika gärna sitta här o slösurfa lite... Hade varit jävligt gött o krypa upp i någons famn nu o bara lipa järnet, nån som bara håller om en, pillar i håret, pussar lite på en, tröstar... får väl bli Selmis då... Ja ja ställer mig frågande än en gång, hur e det möjligt att ja ska genomgå den här skiten igen!? Och hur fan ska jag orka? Man får inte mer än man kan bära var det nån som sa.... fan heller! En sak som jag har bestämt mig för, det är att jag ska upp och gå på det jävla benet imon, även om det gör så ont så folk i Afrika kommer höra när jag skriker utav smärta. Även om jag svimmar  eller håller på att dö av smärta så ska jag fan i mig upp o gå på skiten! 

minimidsommar!

Idag har vi haft minimidsommar, tack allihopa! Mmmmmmysig! Jag hade ju inte riktigt koll på läget, trodde vi skulle träffas vid sex, men när ja e på väg hem vid halv tre från stan så ser ja att det är uppdukat o det visar sig att vi skulle ses vid två. Bra Linda, släpp sargen o kom in i matchen!
Känner mig trött o sliten, tar mkt energi, tänker massvis på operationen.. Var på sjukhuset idag och checkade lite inför operationen, usch usch usch! Började typ lipa... igen! Nog om de tråkigheterna, kolla in dagens bilder istället!



Tur med vädret, sol o uppehåll till klockan åtta i af :)



Färskpotatis är lite gott!!!



Schnappppppps!



Det ska börjas i tid, T 6 år!!!



I löve jordgubbar!!!





Grill på vift...



Selmis fick så klart vara med!





Jag o Alvinen strålade ikapp med solen!

Upp o ner...

Idag hade jag önskat att jag kunde plockat fram fredagens känsla...men det har varit svårt. Mitt humör har åkt berg- och dalbana hela dan. Tänker mycket på operationen o allt bara knyter sig, ont i bröstet, magen, ångest, alla tankar bara surrar runt och det blir bara ett stort kaos. Har halvt lipat ihjäl mig ikväll. Det e så mycket som känns osäkert o fruktansvärt jobbigt. Hur länge kommer det göra så in i helvete ont? Hur länge måste jag gå på kryckor? När kommer jag att kunna gå normalt? Hur psykiskt dåligt kommer jag må över allt? Hur uttråkad är det fysiskt möjligt att bli? Kommer jag bli bra i knät, kommer jag någonsin kunna springa igen? Kommer skiten gå sönder igen, eftersom det var så trångt i hålgången i knät e det ju risk att korsbandet kommer nötas sönder igen? Blä!

Läste precis ett litet uppmuntrande mail som jag fått idag...försökte ta till mig några saker, en kort sammanfattning kan väl vara att man varje morgon när man vaknar har två val. Du kan välja att vara på gott humör eller du kan välja att vara på dåligt humör.

Varje gång det sker något dåligt, kan du välja att vara ett offer eller dra lärdom av det. 

Varje gång någon kommer och klagar, kan du välja att acceptera deras klagan eller kan du välja att peka på de positiva sidorna i livet.   

Livet handlar om val. När du tar bort allt runt omkring är varje situation ett val. Du väljer hur du vill reagera på situationen.
Du väljer hur folk skall påverka ditt humör. Det är du som väljer om du vill vara på bra eller dåligt humör. Det är ditt val hur du lever ditt liv.   

Det går o hitta positiva aspekter i allt!!!

Jag är tacksam...... för tonåringen som gnäller för att han måste diska för då är han hemma och inte ute på gatorna.

....för skatterna jag betalar för det betyder att jag har ett jobb.

... för att jag måste städa efter en fest för det betyder att jag har vänner.

....för att kläderna är lite trånga för det betyder att jag har mat på bordet.

... för att gräsmattan behöver klippas , fönster tvättas och hängrännor  som måste rensas, jag har ett eget hem.

...för skuggan som bevakar mitt arbete, det betyder att jag är ute i solen.

... för alla klagomål på politiker för det betyder att vi har fri yttranderätt.

... för att parkeringsplatsen är längst bort för det betyder att jag har råd att ha bil.

... för min höga elräkning, den betyder att jag har det varmt.

... för kvinnan i bänken bakom mig i kyrkan som sjunger falskt för det betyder att jag kan höra.

... för tvätthögen på bordet för det betyder att jag har kläder att ta på mig

... för trötthet och värkande muskler i slutet av dagen - jag har kunnat arbeta hårt.

... för väckarklockan som ringer på morgonen, jag lever.

:)

bye bye sydafrika!

Okej, hur sopiga var inte Sverige igår då!!!?? Ett gäng obstinata skoltrötta högstadieelever, är mer sugna på att gå upp på morgonen o gå till plugget, än vad Sverige är på Sydafrika... Man blir ju förbannad!

Sitter på jobbet nu och har snart slagit ihjäl tre timmar ganska enkelt framför datorn utan att ha gjort nåt vettigt. Jo förresten, började ju läsa min första utav 150 böcker i sommar... :) sen fastnade jag här.. Faktiskt lite besviken över att jag inte har någonsom helst träningsvärk sen igår, för dåligt! Blir till att öka nu i veckan då, de sista träningspassen innan jag intar rollen som soffpotatis...

Dag 2

Okej nu e det väl bäst o hänga i här!! Igår blev det en galen tillställning, först var vi i Ryttartorpet med simmis, kallt som fan och knott till förbannelse, men trevligt sällskap o god mat! Hem vid tio och svischade om till de röda hundra procentiga partybyxorna.. ;) vilket visade sig vara ett lyckat drag..hahahaha! Iväg till Sofie, svepte en flaska rött på en halvtimme, kanske inte var helt genomtänkt...menmen och jag har efter omständigheterna mått bättre än jag egentligen förtjänar idag :) Sedan i väg till stallarna, och där var allt mest bara flummigt :)

Idag hade vi body pump release, oh yeah! Nr 70 e faktiskt riktigt bra, men jag lovar att jag har varit i bättre form för body pump, men jag höll mig på benen hela passet, så det var ju bra. Sen kutade faktiskt jag o Anna ett varv runt sjön. Nu e ja död o ska strax åka o jobba... Jobbar ikväll o imon, sen e ja ledig i tre!!!! månader! Det e verkligen galet!!!! Och lite gött :)

Lycklig!!!!

Asså ja vet inte vad det e med mig, men ja har en sån hääääärlig känsla i kroppen, ja skulle ta mig tusan säga att ja e lycklig idag!!! Jag har verkligen ingen aning om varför jag känner så här... Så där bra som man mår när man håller på att bli kär! :) Knappast i mitt fall... Jag vet, det här var världens mest meningslösa inlägg, vill bara säga att jag har så många vänner, som jag tycker om så enormt jäkla mycket! Jag hoppas ni förstår hur mycket jag uppskattar er, även om ja kanske e dålig på att visa det ibland!!!! Puss

Back!!!

Okej hörrni då var man tillbaka i bloggträsket igen...hehehe, nä anledningen till detta var att jag läste en så fruktansvärt dålig blogg o tänkte att ja faktiskt e lite bättre på att skriva än tidigare nämnda person. Men vem tusan orkar egentligen läsa blogg, närmast sörjande!? Jag vet ju i alla fall en person som blir glad när jag bloggar igen, kära kusinen givetvis. För övrigt är det nog rätt många som skiter i mitt liv :) Läs om ni vill, eller gör nåt annat vettigare!

I alla fall sen sist, säkert två månader sen, så har följande hänt! Jag blev så jävla kär <3 och trodde att jag mött mannen i mitt liv, men icke. Med ett brustet hjärta kom jag genast tillbaka ner på jorden, från de rosa små molnen... Så enkelt var det inte, men gött att man kunde bli kär i alla fall. Därefter har det väl inte varit några direkta fireworks, dejtat lite kanske man kan säga...men no keepers...

Vad gäller plugget så jag har jag avslutat hem- och konsumentkunskapen och håvade även in ett VG i hälsopsykologi :) Så nu råder sommarlov :) På torsdag ska jag operera ett nytt korsband- wiiii! Vilken födelsedagspresent! :( Därefter kommer jag att bli sjukskriven, vilket innebär att jag jobbar den här helgen o sen e jag ledig resten! Hoppas innerligt på sol, vad tusan ska jag dona med annars. Hade lite middag för mina underbara girls igår och jag har ju iofs fått sysselsättning hela sommaren, ett gäng med böcker och tidningar. Tack snälla ni! :)

Just det ett nytt fritidsintresse har jag börjat med sen sist, nämligen spela gura!! Hur roligt som helst! Ingen stjärna, än, :) men jag kan faktiskt sju hela låtar!! Stackars mina grannar, de e förmodligen jävligt trötta på love is all around o one of us som spelas på nätterna... Mitt knä hade tackat mig innerligt om jag hade börjat med det här intresset för ett par år sedan, men nu e läget som det är... Usch, vilken ångest, jag svor fan till gud att jag ALDRIG ALDRIG under vilka omständigheter som helst, aldrig skulle göra om den här operationen. Vad fick mig o ändra mig? Det undrar jag med!? They say, the defination of madness, is doing the same thing and expecting a different result ...

Lite roligt o va tillbaka faktiskt! Ikväll blir det träning, sen fest med simhallen o därefter blir det en sista tur till stallarna...Men nu ska ja ut i köket och bekämpa myrkriget som jag trodde att jag hade vunnit, men icke!! Nu ska de jävlarna dö en gång för alla, fram med det tyngsta artilleriet; kanel!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0