i farten

Jag är väldigt dålig på framförhållning, i alla fall när det gäller att beställa tid för klippning. Helt plötsligt slår det mig, jag måste klippa mig, NU! Inte imon, inte i övermon, inte om en vecka - NU!!

Lyckades tack vare detta köra ihop min eftermiddag riktigt rejält! Bokade en tid kl 15...hade lektion till halv tre och sen innan alla elever hade gått (de har ju så trevligt så de tar lång tid innan de går, oftast härligt men idag lite stressande) Eftersom det bara var minus 17 grader idag så cyklade jag givetvis till jobbet. Och skulle alltså klippa mig klockan 15, i Bergsnäs (7-8 km från skolan) I en jäkla fart så hann jag i tid! Så långt frid och fröjd. En liten detalj, jag skulle tillbaka till simmis för att köra afro kl 16.15... Så klipp klipp klipp och sen SM i cykel, men körde så snabbt så håll i er, jag hann ÄVEN sola 12 minuter! Slå det om ni kan! På 90 minuter hanna jag alltså cykla 15 km, klippa mig och sola! Effektivitet baby!







Resa till Kreta?


Ja tack!!!! Resan bokad och klar! Lite galet spontant men jäkla va gött det ska bli!!!!

YHEEEEEEY!!!!! Lovely! Lovely! Lovely! <3


happy tuesday

utan cykelpass...men e happy ändå! Känner mig på ett strålande humör, tror det mest beror på att jag har fått sova ända till klockan 5.45 i morse. Jag o Johan har blivit värsta småbarnsföräldrarna, katterna och hårbollen har härjat som fan de sista veckorna, vilket har resulterat i att vi blivit väckta vid fyra på morgonen/mitt i natten. Johan som mer eller minder lider av narkolepsi har ju inga problem att somna om, medan jag har blivit klarvaken och inte kunnat somna igen! Igår var måttet rågat och nu har vi byggt värsta murena av aluminiumfolié runt hela dörren och kors i taket, det hjälpte!!! Thank god! Nu e det bara att hålla tummarna att detta är metoden med stort M som fortsätter att funka. Sovrummet ska va djurfritt så e det bara!!!



Träningsveckan!

Min strategi att träna mer och äta godis har visat sig vara väldigt lyckad! Jag har tränat mycket och kanske inte riktigt lika bra....ätit riktigt mycket godis! Varenda dag har jag cyklat till jobbet och simmis = minst 15 km cykel varje dag och givetvis Selmispromenader! Plus detta:

Måndag:
Cykel 30 min intervall
Afro 30 min
BP 60 min

Tisdag:
Cykel 55 min intervall
Core

Onsdag:
Vilodag
Dansade bugg och foxtrott med 165 elever så lite träning blev det ändå :)

Torsdag:
Afro 55 min


Fredag:
Skidåkning 10 km, 55 minuter

Lördag:
Cykel/core 90 min

Söndag:
Afro 55 min
BP 60 min

Känns bra! Kanske inte behöver gömma mig i vassen i sommar! :D


fikatajm!

Jag e ta mig tusan en jäkel på att baka...ikväll har det fikats 100 % egengjorda semlor, bullar och chokladbollar! Ojojoj så gott, tur att jag tog ut mig ordentligt på afron ikväll. Dessutom har jag varit seriöst duktig och cyklat till skolan alla dagar den här veckan!

Plus ska bli minus och sedan lika med noll......



onsdag


Idag har jag lärt skolans alla elever att både buggga och dansa foxtrott!! Lite pyssligt, men de var så duktiga så! Däremot så tog det på krafterna att typ dansa med alla 165, så nu e jag ganska död! Mycket som händer på skolan, mycket arbete med Lgr 11, en spännande vår! Tiden går verkligen i en rasande fart så snart kommer vi att vakna upp och det är maj månad - inte mig emot! Första vårtecknet kom i måndags när jag såg torkad asfalt, igår kom andra vårtecknet jag letade fram mina gympadojjor och idag tredje vårtecknet hörde fåglar kvittra och såg en tjej med vita converse!


Uppdatering

Har budat på ett hus fram och tillbaka, ett väldans fint hus med ett riktigt GULDläge! 10 minuters promenad från stan bara, men det var ju ett par andra också på visning, 78 st för att vara exakt. Men jag o Johan kämpade på i budgivningen så vi var med till slutet, men de andra hade ju obegränsade resurser så vi sa tack o hej! Ett hus fattigare men måååååååånga pengar rikare!

Som straff för all shopping plus att jag har fluffat till mig lite så skulle jag inte äta godis i januari, men det gick inte så bra. Ny metod - äta godis och träna mera! Det är ju så enkelt, mer ut - mindre in!

Jag känner mig grymt pepp inför vårschemat och startar med sex pass den här veckan + lite till! Nu jävlar kör vi!!



shop shop shop shop shoppa!



min nygamla hobby shopping har utövats mer än träningen de sista veckorna, no good - dessutom blir det ganska dyrt. Men för att kompensera mitt lite dåliga samvete så har jag rensat ut garderoberna och fått ihop fyra stora kassar med kläder som ska ges bort!




Scarves
jacka
kavaj
blues
2 klänningar
stövlar

(Jeans som inte syns på bilden...)


Men det är ju så här också, för att ekonomin ska gå runt i Sverige så måste vi ju konsumera, detta är mitt jag bidrag idag!





Dagens ledord



Har jobbat med Lgr 11 idag och ett återkommande ord, håll i er nu, stoffträngsel!!! Hahahaha, det e hur roligt som helst. Letade och letade men förgäves, hemskt ledsen alla fina projektledare för de nya läroplanerna men stoffträngsel är inget ord!



för mycket fritid


Vi (läs Johan) har fortsatt renovera badrummet, idag flyttade Johan golvbrunnen, inte helt enkelt. Han råkade även borra sönder en elledning, ooopsi, men vi och grannarna har fortfarande el som funktionerar, så det var nog inte så farligt :) Stackars våra grannar som har fått stå ut med det här oljudet, det har skakat så mkt hos grannarna som bor under oss, att deras takfärg har spruckit, bra jobbat!

Man har ju för mkt fritid när man kan grejja så som vi gör, tur att man börjar jobba imon!


Nyårsafton

    
    
    
 

sjuuuk - buh!


Har varit hängig och slö hela dan och på eftermiddagen blev jag toköm i håret och kroppen, så där riktigt influensaöm! Fan! Vill inte bli sjuk nu, mina sista lediga dagar! Buuuuuuh! Trots all skit åkte jag och körde cy/BP, yeah right att jag kan ta det lugnt... Som vanligt INTE! Deltagarna var fantastiska och det blev fullt ös - medvetslös! Jag kommer verkligen att sakna detta passet till våren!

Nu ska jag kolla ett avsnitt av solsidan sen blir det ut o snabbis och därefter tack o go natt och hoppas att jag kan sova bort mina baskilusker!



nyårsafton 2010

Johan gick ner på knä och friade, Hanna o Alvinen började gråta, Sofie med kameran i högsta hugg fotade miiiinst 200 bilder på tio minuter, Cnatte blev lika chockad som jag och Bulkow höll väckelsemöte! Det var händelserika minuter under middagen..... Och JA, jag sa JAAAA!








RSS 2.0