måndag


Ännu en dag i fullt ös - medvetslös anda... Redovisning av examensarbete o sen jobb på KO, träffade alla elever i årskurs sju med föräldrar... Det känns galet med jobbet, helt inkastad i detta och allt e ett jäkla virrvarr i skallen. Hur tusan ska jag lyckas organisera HKK'n, har massa tankar och idéer men hur ska jag få ihop allt det här själv!? Jajaja, det ordnar sig, är ju ett tag kvar till den 23 augusti när portarna öppnas. Hur eller hur så är det ett fantastiskt gäng lärare som jag kommer arbeta med, så det kommer bli en härlig höst! Men nu vill jag ha sommar!


okul


Nu kom det e sånt där okul brev igen, 15 papp ska betalas till csn inom två veckor, pengar som jag fick 2008...
Bajstråkigt!



stupar

inte helt konstigt kanske efter de senaste dagarnas nattplugg... och inte så konstigt efter den här dagen...

07.00-08.00 Promenad med Selmis

8.00-8.30 Frukost

8.30-9.00 Cykeltur till campus a' 10 km

9.00-11-00 Hälsopedagogik

11.00-17.00 C-uppsats i biblos

17.00-21.15 Elev och föräldrarmöte på Karl-Oskarskolan

21.15-21-45 Cykeltur hem

22.00-01.40 C-uppsats


Nu 01.44 - död!



Lååååång och

intensiv dag!!! Biblos till efter klockan sex. Bara hem o dressa om o göra sig redo för afro, den här synen var inte direkt det jag önskade mest av allt när jag kom hem helt slutkörd....



Selmisen hade varit i farten o härjat lite...suck!

Nu blir det 50 sidor c-uppsats och korrekturläsning, vanligt folk sover gott vid den här tiden, jag pustar ut den 4e juni...


spegel spegel..

på väggen där!!!!!




Äntligen på plats! Inhandlad på Ikea i fredags för 845 svenska riksdaler :)



söndag


Morgonrutinerna utförda, mail och bloggar är lästa... Istället är det dags att kolla kylen på Träffis och se vad det blir till frukost. Valde självmant att börja en timme tidigare idag, trots sent jobb igår och rock the lakefestival. Apropå festivalen så var Alphavilles avslutning med forever young magisk och waking to memphis med Kalle C var också lite småmysig, synd bara att publiken var så lam när han spelade.. Jaja tillbaka till dagen, ska efter min gigantiska frukost sätta igång med uppsatsandet en liten stund det börjar bli tajt med tid!!





shiny happy people


Fortfarande i ett glädjerus! Idag har jag fått avtalet så nu e det verkligen KLART! Jag har en tjänst, provanställning första terminen sen övergår det till en fast tjänst, det e ju sinnessjukt! Ser fram emot augusti när skolan börjar :D Men först c-uppsats. Idag satt jag o Hannisen i biblan till halv sju!!! Ingen träning idag alltså. Bara o köra på nu, två veckor kvar och nedräkningen har börjat!!!



snabba ryck...


Har redan ikväll träffat mina blivande kollegior, elever och föräldrar! Här går det undan, var inte riktigt beredd på att träffa så många på en o samma gång och presentera mig o mina tankar om skolan!! Men det här känns riktigt roligt! Har gått runt i ett rus hela dagen. Samma känsla som den dagen man klarade uppkörningen till körkortet, ett smile i hela facet :) Det här känns så overkligt, så fantastiskt bra och jag känner att jag e så jävla värd det här! Hårt jobb och slit lönar sig!



Glädje o äkta sådan!!!


Jag fick jobbet!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sug på den ni! Hem- och konsumentkunskap kombinerat med Idrott och Hälsa vilket innebär att tjänsten blev på 80 procent och ev mer!!! :) Vilken lycka! Plugget på uni var inte förgäves! :)

Rektorn för skolan har gått ut i media och sagt att skolan ska bli en av Sveriges bästa, känner mig hedrad! Det här ska bli riktigt jävla roligt!







renovering lördagkväll

Klockan 18.40 - den blå tapeten ska bort för alltid. Aldrig någonsin kommer det komma tillbaka någon bård i den här lägenheten!!




Klockan 22.45 - Andra går på grisfest, allkår, loft eller fiskar karp, jag river tapeter, nu fyra timmar senare är allt borta! :)





oroligt o okul


Det här va oroligt, okul, pluggar hemma, försöker transkribera, men det är som om allt annat är roligare, får liksom ingen ro... suck.

Allkårsfestivalen stundar som mest, mycket tveksam om jag kommer att närvara under någon av dagarna. Även om det inte regnar just nu så såg området ut som en gyttjepöl redan igår. Nä det blir plugg o sen ska jag dansa afro utav bara helvete, ska sätta ihop ett nytt pass i helgen hade jag tänkt. Snart måste jag dessutom börja förbereda dagens cykel/core pass. Som sagt allt annat är roligare än att transkribera. Synd om mig! Men det betyder att jag har ett plugg, jag har en universitetsutbildning. Jag är påkostad och beläst! Jag kommer förhoppningsvis att få jobb någon gång. Vilket gör att jag kommer tjäna pengar o få betala mer i skatt. Men det e ju kul, det innebär att jag har massa pengar som jag kan göra roliga saker för... Positivt tänkande! Fy fan.








torsdagsmyyys



Middag klockan 21.45 - det e lagom tycker vi!



måndag


examensuppsatsen tar upp all vaken tid känns det som, men idag har vi i alla fall kommit igång med våra intervjuer - hej heja!!!

Efter en låååång helg borde man väl vara uppvilad, men icke. Har jobbat o sen kom mamma o pappa på besök, o lite plugg på det, så det har alltså varit full rulle. Just nu längtar jag till 4e juni, då hoppas vi på sol o en jäkla examensskiva!!! :)




blaj


Trött efter en intensiv dag med halt hund o korkad katt... Måtte jag få sova gott inatt!


New York!!!!

Very best of - enjoy!!!



   

    

    

        




söndaglunch



sitter på terassen, lite lätt bakis ska erkännas... men hade en himla kul kväll så det e lätt värt o va lite sliten idag...

Ska förbereda mig inför intervjun nu, göra lite research o kolla runt lite. Sen ska det städas, bakas, färgas hår, justeras köksluckor. Ikväll komm NY girlsen o vi ska byta lite bilder så snart kommer det en resesammanfattning på bloggen:)

Igår klockan 20.05 - cyklar numera ÖVERALLT! Även i partykläder...



Fina flickor som ska ut!



Linda o Hanna shakade loss på Loft :)





Nu: Pn i solen!


RSS 2.0