tji fick ja!

Kände mig hur pigg som helst i kroppen igår, blev några vilodagar när vi var på Öland. Tränade igen för hela veckan igår, så typiskt mig, så typiskt att ja fick ont i knät även om det inte var annat än väntat. Körde cykel, BP, sprang i vatten, rehab o sen 16 km promenad....hmmm, vet att jag kan titulera mig både shopoholic OCH träningsnarkoman...men till mitt försvar kan ja ju säga att jag va pigg i kroppen! Nähä, det kunde jag inte.. Eftersom knät var rätt kasst idag bestämde jag mig för att inte träna, men sen var ja så rastlös så jag åkte till gymmet i af o körde lite cross. Därefter upptäckte jag hur skönt det var ute o gjorde en Hanna :) så jag cyklade ett varv runt sjön o långa vägen runt Trummen, summa kademumma 2 mil o inte ett mindre svullet knä. Men lovar att jag ska vila imon OM det e sol!

totally homemakeover

En del sover, några har sex, nån kollar tv, en o annan porrsurfar...

Jag gör inget av ovanstående.

Den senaste timmen har jag gjort en totally homemakeover av mitt vardagsrum... Ut med det gröna - in med lila! Och så här blev det!























No stress


I don't wanna work today
Maybe I just wanna stay
Just take it easy cause there is no stress.
I know it's not an awful crime
Something special in my mind
Nothing's gonna cause me distress.
I text my baby on his phone
Try to get his Sexy body home
That's the way I wanna spend my day
Got to find an alibi
Cause I don't wanna waste my time
I don't wanna feel this stress.
It's not that I'm lazy
I think I'm just crazy

No stress




en shopoholics bekännelser...

Jag lovade att jag inte skulle shoppa något mer juli månad ut..... hur bra gick det då!?? Fasen, att ja inte ens kunde hålla en vecka, hur illa e inte det då!?? Idag i Köpingsvik hittade jag ett par nikebyxor...jag höll i dom, ville ha dom. Mitt samvete och mitt avtal med mig själv att inte handla på en vecka gjorde sig starkt påmint. Jag ställde mig i kö o skulle betala, men då blev mitt samvete för starkt, så hör o häpna: Jag hängde tillbaka dem...!!! På väg tillbaka till beachen tänkte jag på byxorna... fasen då! Ville ju ha dem!! Så det slutade med att jag en timme senare gick tillbaka o köpte dem. Mmmmm, kan nog skriva under på att jag e shopoholic - check! Egentligen skulle vi stanna på Öland tills imon, men eftersom Hanna har tåg o passa imon så åkte vi hem idag. Och eftersom vi inte hade något bättre för oss ikväll åkte vi förbi Ikea. Kan man gå in på Ikea utan att handla nåt? Eeh!?? Nä det kan ni fethajja att man inte kan. Så nu ska det gröna i vardagsrummet bli lila istället... Ja, ja medger att jag e en shopoholic, behöver jag hjälp!?

En sak till... J, tror vi måste facebooka att vi e ihop, alla ja träffar tror att ja o Hanna e ett par...

Bye





Dags o lämna Campus igen för lite stek på Öland... eftersom Hannas morfar e lite hi-tech så kan det nog bli iaf ett blogginlägg... Håll utkik o lev väl!





Grön månad

Jag hade tänkt o ta en vit månad, asså det har varit så sjukt mycket festande hela våren o sommaren, men e man student så e man. Men för att skona min lever lite hade jag tänkt en vit månad. Det gick bra i en hel vecka. Skål för mig!!  Igår 30 års fest, klart att man måste dricka lite vin då o bål, den var galet god!! :) Nästa vecka blir det Öland, lite Bobbyflips på Harrys, sen händer lite andra grejer kommande helger framöver så det ser ganska mörkt ut på Kameruns avbytarbänk o min vita månad utan alkohol.

Lördag

Igår cyklade jag o Hanna Växjörunt, den e 42 km som ett marathon, nu va det ju inte så att vi nöjde oss med det, utan vi cyklade lite till så det blev nog totalt 55 km. Det var väl ungefär lika smart för mitt knä som att jag fick en idé o bestiga Kebnekaise om några veckor framöver...

Nä nu hinner ja inte sitta här mer. Jag har fullt upp idag, till att börja med behöver det röjas i köket efter gårdagens grillparty, sen blir det rehab o träning, därefter stan, sovsäck ska inhandlas o kvällen avslutas med 30 års fest... So long, håll i hatten!!

Personlighetstest

Hittade det här på en annans blogg o eftersom hon snodde en grej av mig, så e det väl okej o sno tillbaka, Martina!? ;) Givetvis har jag gjort testet själv o det här e mitt resultat. Funderar starkt på en karriär som hemmafru! Lite roligt att hemkunskapslärare står me, hahaha! It's a sign!?


Din personlighetstyp:

Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Sjuksköterskor, lärare, administratörer, hemkunskapslärare, barnomsorgspersonal, familjerådgivare, präster, kontorsansvariga, personalvetare, socialarbetare, ekonomibiträden, redovisningsansvariga, tandsköterskor, hemmafruar/hemmamän, receptionister, religionslärare, talpedagoger.













41 frågor o 1 personlighet, å fan!

http://se.41q.com/

tarmskölj utvärdering

Fy fan så jävla äckligt!!!

Fy fan så jävla meningslöst!!!

Fy fan så jävla värdelöst!!!

Fy fan så jävla onödigt!!!

Fy fan så jävla tråkigt!!!

Fy fan så jävla dumt!!!

Fy fan vad jag inte ska göra om det igen!!!

Drack en liter saltvatten och det hände ingenting, verkligen ingenting!!! Vilken besvikelse! Jag måste ju verkligen ha världens stenmage. Hanna fick ju valuta för sitt äckliga drickande. Men jag!? Nä, niente! Så på em gav ja helt enkelt fan i det o började äta.

Tack o hej tarmskölj!!! 

Tarmskölj uppdate






Tarmskölj får 0 av 5 toasters!!!!!!











Tarmskölj dag 1

Status: Har lyckats drica 4 dl till, asså jag kräks snart för det e så jävla äckligt! Inget revolutionerande har hänt, förutom att jag börjar blir svinhungrig, frusen, lite yr och jävligt seg i kolan... Hur länge pallar jag? Funderar redan på att ge fan i det här... Hanna å andra sidan e ju snart klar den jäveln! Bara för att hon har en racermage. Kul o göra det här själv! Nä, precis! Inte så jävla kul o göra det här med nån ska ja be o få tala om... Hanna, det här va en dålig idé!


Tarmskölj here we go!

Jahopp då va ja o Hanna i farten. Vi har fått för oss att vi ska gå på saltvattendiet i två tre dar sådär... heja oss! För fy satan va äckligt det e!! Det hela går helt enkelt ut på att man inte ska äta nånting överhuvudtaget, jättebra för oss matvrak - not. Istället ska man hinka i sig en jävla massa saltvatten. What for undrar ni säkert? I skrivande stund ja me. Det hela ska fungera som en tarmsköljning o det ska visst vara bra har jag hört :) Hörde talas om en person som slutligen sket ut linfrö trots att vederbörande inte hade ätit det på fem år, dessutom blir immunförsvaret bättre och kroppens näringsupptag förbättras.

Statusen just nu: lite hungrig, har druckit en halvliter saltvatten och känner att de resterande 9.5 literna kommer bli svåra att få ner. Jag fattar att det här låter helt vrickat, men man måste ju utsätta sig för lite halvtokiga grejjer, det e inte mer med det. Det värsta som kan hända är väl att jag blir osams med hela världen då jag titt som tätt flippar när mitt blodsockret e lite för lågt.

Kom faktiskt på två positiva saker med det här, det är billigt, inga utgifter på matkontot + att man sparar massa tid på matlagning o ätande :) å andra sidan tycker jag ju det e ganska trevligt o äta, okej det e billigt, det va väl det enda då.

Men om man nu inte känner för att svälta sig o dricka äckligt saltvatten så hittade Hanna ett annat alternativ... Läs o begrunda!

"Blanda 1 liter vatten med 3 msk salt. Tejpa med eltejp vid den smala änden av tratten. Ligg ner med magen mot golvet. Sträck ut rumpan mot taket. Tryck ner tratten cirka 3 cm i rumpan och häll helt enkelt ner saltvattnet i tratten (hjälp av någon annan krävs oftast). För optimal effekt ska vattnet vara kvar i minst 30 minuter. Avslappnande musik i samband med detta är en ljuvlig känsla. Efter avslutad rening krävs självklart att du släpper ut allt vatten igen. Använd därför hinken eller en toa om du är inomhus. Själv så brukar jag göra detta utomhus så här på sommaren och då krävs ingen hink vilket är mycket skönt. Du kommer känna ny energi efter detta, det kan jag lova! Svårare än så är det inte och jag förstår inte varför man betalar tusenlappar för liknande behandlingar."

Hanna o jag kom i alla fall fram till att vi gör på vårt sätt. Ingen av oss känner för en tratt i röven, så det blir inget med det.


look into my eyes

För kännedom så har jag skaffat linser, så nu har en helt ny värld öppnat sig! Lite smått fantastiskt, man samtidigt lite tråkigt. Tänk så många snygga människor jag tyckte att jag såg innan lyckligt ovetandes om verkligeheten, men som Hanna dissade i en rasande takt åt mig. Å andra sidan har jag världens finaste, behöver inte se så mycket annat :)

Knep o knåp med mobilen

Vet inte om detta e i brist på annat!? Har världens disk efter mig o mr J o ta itu med, en stor tvätthög som har väntat alldeles för länge och förmodligen tappat allt form av hopp på att hamna rätt i garderoben, flera tuffsar av hårbollen som väntar på att jag ska förbanna dem o sedan städas upp...men det kan vänta. Istället surfar ja runt lite o hittade det här, tack Sandra för sysselsättningen!

Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att läsa första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v
______________________________________________________

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Vaken!?


2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?

Tack, tack, puss och kram vi ses imon vid 8!


3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Det går bra för mig!


4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?

Jag pratar med mamma och pappa..

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?

God morgon, saknar dig!

6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Hejhej!

7. Vad vill du höra mest av allt?

Sov gott hjärtat, I like you my black spoon rose!


Life is more than good!

Jag lever verkligen här o nu o allt känns så fantastiskt bra! Oftast är jag världsbäst på att måla upp hur hela livet ska se ut när jag träffar någon som ja tycker lite mer om. Men nu, nä nu e jag bara in love, o jag njuter av varenda sekund, här och nu, den enda tanken som rör framtiden är en stilla undran när jag får träffa mr underbar igen! Hallelujah! There is a god! Amen!

Rosa drömmar...

Jag såg världens finaste chockrosa klänning idag...kunde inte låta bli, den va så fin, så jag köpte den!!! Men vet inte när jag ska ha den bara, den e liksom bröllopsfin. Så nån som kan tänka sig gifta sig mer i år eller, helst innan sommaren e slut!???


Sofies kompis

Sofie har en kompis som vi kan kalla för Estrid. Vid första anblicken verkar Estrid vara precis som vem som helst, men efter att ha hört en viss konversation är det inte ett dugg underligt om man börja misstänka att Estrid inte är den vassaste kniven i lådan så att säga.


E: Vad ska du göra nästa vecka?
S: Jag ska åka till Polen!
E:
Åh va kul, vart då?
S: Jag ska åka till Auschwitz.
E:
Öh, vad e det för ställe?
S: Det är ett koncentrationsläger.
E:
Jaha, ska du jobba där då?



Borta bra...

...men hemma e fortfarande jävligt bäst!! Har verkligen haft ett par härliga dagar på Öland. Två stekdagar med Hanna o Ida, soft med sol o bad. Därefter en blöt helg i dubbel bemärkelse med Eva, Annika o Johanna. Det var väl inte tänkt att vi skulle gå ut två dar i rad men så blev det. Okej i ärlighetens namn kan det väl gjort sitt att en speciell J var på strand på fredag kvällen och jag var därmed inte speciellt svårövertalad.. Å andra sidan hade ju Eva redan bestämt att vi skulle ut till varje pris. "Om ni tar ett beslut så kan jag duka fram cider och vin..." Sagt o gjort det blev en salig blandning av dricka. Annika kom på den briljanta idén att vi skulle ha nåt nytt i glaset var femte minut. Shot, vin, champange, malibu, cider...  Sen började det om, så på 45 minuter lyckades alla bli ganska packade och några fick sig ett hångel den kvällen ;) Lördagkvällen var lite lugnare och vi dansade loose ordentligt, även om Alvin hade en egen uppvisning på fredagkvällen till melody club, så va lördagens shake inte så långt ifrån...

Dags

Då var det dags o bege sig ut på vägarna igen, Björnland ett par dar. På återseende!

Förresten, det borde fan va förbjudet o träna efter att man har ätit vitlök! Fy fan va en snubbe stank på cykelpasset härromdan. Det va så man ville spy. Då får personen hellre dofta tre kilo parfym, det e väl inte heller att rekommendera men tusan så mkt bättre än vitlök i all fall.

Life is good!

Ja, verkligen good med stort G! Har haft en helt perfekt dag.... startade hemma hos mr J med härlig sovmorgon. Sen blev det lite promme med extrahund. Därefter stek, träning o en härlig tisdagsmiddag hos Sofie. Kvällen avslutas med lite packning o besök :) Dessutom!!! Framsteg!!!! För första gången på fem veckor fick svarta faran komma ut o lufta sig lite. Ja cyklade till simmis o tränade, sen var det så härligt o cykla så jag tog ett ärevarv runt sjön. Life is good!! Very good right now!

Nya tider...

Idag har det hänt något stort.....!!!! Som inte har hänt på flera flera flera år...... Jag har kapat hockeyfrillan o toffsarna! Det ni, trodde ni aldrig va!? Jag bönade o bad till frissan att ja skulle få har kvar lite  hår i nacken så jag kunde sätta upp två små, men icke, hon var obönhörligt stenhård o gjorde som hon ville. Men just nu känns det  helt okej, vi får väl se när trollet vaknar imon med håret åt alla håll o inte får nån ordning på det. Så här blev det i alla fall!


Uppdatering!

Yes here it comes!


Det har verkligen varit ett par härliga dagar!!!! Skulle nog vilja påstå att veckan som gick e bästa veckan 09 :)

H - Härlig!
U - Underbar!
L - Lovely!
T - Trevlig!
S - Somrig!
F - Fantastisk!
R - Rolig!
E - Euforisk!
D - Drömmande!
S - Sexig!
F - Fartfylld!
E - Enastående! 
S - Strålande!
T - Tokig!
I - Ivrig!
V - Vacker!
A - Ambivalent!
L - Live!
E - Eldig!
N - Nostalgisk!
!
!
!


Lite bilder e väl ett måste I guess! För fler bilder kolla in fejjan! =)

Tveklöst bäst va Killers o ja fick höra Mr Brightside - woho kvällen o resten av veckan räddad! :)





Takida va inte heller helt dåliga!!!



Fint festivalväder!



Men jag lovar, jag va faktiskt inte blöt om fötterna en enda gång, trots att skorna såg ut så här efter första kvällen...



Vissa tycker bättre om hemmafester....



Mysigt o kramas, helst när man håller på o bli strypt, sånt gillar jag!




Taxi, inte så rädd för chaffuören, däremot stollen på cykeln i jämte!!!



Funderar me på att ta ut hundra spänn!!!









På min toplista kommer LW's lördags spelning på tredje plats! Därefter i följande ordning: The sounds, Sahara Hotnights, Frida Huvönen, Petter, Mando Diao, Timbuktu, LW, SMKL (bara för sin osynkade dans), Thåström...typ. Just det! Lägg 21 september på minnet, nytt skivsläpp med LW!



Vad gör min krycka på festival!?



Avslutningsvis! LOVE LOVE LOVE! Det har varit en bra festival! Vi har fått ..., dricka sprit o lyssna på lite musik!


Död, dödare dödast

Hemma igen o som rubriken lyder så e det inte mycket o be för, utan bara till att stämpla ut! Har haft det skitbra och uppdatering och utvärdering av dagarna kommer imon!!

Hultan...








Nu drar jag till Hultan med världens pudding!!! =)
Tjingeling!!











Packa packa packa!

Jaha, som den ovane festivalbesökare jag e så har jag packat o packat o packat. Det viktigaste e me: pengar, prit, p-piller, gummistövlar, regnjacka - check! Vädret ska visst va lite si o så, lika bra o ta med en varm jacka också, tjocka polotröjor, jeans och icke att förglömma, badkläder! Vantar kanske skulle va bra också. Nu e nästan allt nertryckt i en stor bag, ser ut som jag ska va iväg i minst två veckor! Bättre o ha med sig för mkt än för lite! Det här känns riktigt bra, ska bli super sköj. Ska fixa lite imon på förmiddan o så åker vi vid lunch, blir perfa! Killers har spelats på spotify all day, favvolåten just nu e mr Brightside.

enjoy =)

http://open.spotify.com/track/0eGsygTp906u18L0Oimnem

Tisdagsmiddag!!

Tisdagsmiddag är äntligen tillbaka. Efter att flickorna har befunnits på olika håll de senaste veckorna ska det bli extra kul o ses ikväll igen. Men Cnatte du e saknad!!!! <3  Ikväll blir det inte mkt hjärtedöd, det ska ja se till!! :) Dessutom e Hultan nu bokad o klar!!! Hell yeah va kul det ska bli!

Hultsfred here I come...

....Ja ni läste rätt!!!! Jag ska vid 27 års ålder debutera på Hultsfreds festivalen.... Inte med vilket sällskap som helst då typ alla mina polare jobbar, utan med mitt beachspan....Hahahaha! Ja vi får se, jag har inte bestämt mig hundra än. Men det skulle va grymt o få se Killers på torsdag!

Död

Det har verkligen inte blivit några underverk uträttade idag, fy tusan vad död jag har varit, två timmars sömn känns nu.. Ska alldeles strax kolla den senaste av Wallander filmerna, får se hur länge man orkar hålla sig vaken!

Tänkte lägga ut bildbevis, och överbevisa alla som tvivlar på att ja kan grilla! :)








tröttis

Vilken kväll det blev igår, laddad till tusen! Men nej Sofie, inte de röda hundra procentiga brallsen, däremot hade mitt beachspan det, gissa om det blev en lyckad kväll/natt!? ;)
Vi trotsade regnet o grillade kycklingspett o massa grönsaker, yammi yammi!! Jag har blivit en hejjare på att grilla. Det brukar ju alltid vara mannen i huset som har den uppgiften, medan kvinnan fixar allt annat o mannen i princip bara vänder köttet på grillen nån gång. Men vem e det sedan alla tackar för den goda maten? Jo, mannen! Hur eller hur så finns det ingen man i mitt hushåll så därför står jag numera för grillbestyren!
Lite tröttis nu, ska strax ut med selmis, bara diska o städa undan först o därefter blir det bakisfilm o chirre! Ingen söndagsågren, inte ågren för nåt längre! Det e bra det! Just living the dream!

PARTY!!!

Weeeee...nu börjar det dra ihop sig för party! Och inget kan få mitt goda humör att sänkas en milimeter, inte ens den hysteriska åskskur som härjar utanför! Det bästa av allt............tada! Jag har ett span från beachen idag o jag tror att vederbörande ska ut! :) Nä nu e det dags o korka upp o börja dona för kvällens grill o tillställning! Tjingeling!

Fredag

Fy satan vad jobbigt det va o träna igår!!! Det var det jobbigaste body pump passet - ever!!! Jag dog, jag förstår de som går en gång på pass och aldrig mer :) Träningsvärk i bröst- och magmusklerna, lite ontskönt. Var rädd om knät så det gick bra, dessvärre gick halva min hamstring av när jag skulle bada o hoppade från bryggan, jävligt irriterande, fick världens muskelbristning! :( Så efter det har jag har smärtan i låret gjort att jag inte känner smärtan i knät. Inget ont som inte har nåt gott med sig :P. Men det blev inte bättre när jag o Selmis hamnade i världens åskoväder igår...lite blöta när vi väl kom hem.

Idag skulle jag o Hanna ha seriös stekning i evedal, men det blev bara nån timme för sen började det mulna på o regna. Man ska ju göra det man e bra på, så det blev shopping istället! Ovanligt! Lite bakis o seg från igår, men imon e det nya tag igen! Gick lös på systemet idag, så nu finns det resurser!

time to get in shape!

Alldeles strax ska ja åka o köra mitt första träningspass på mer än tre veckor!!! Ska pumpa loose, känner redan träningsvärken komma smygande. Har varit uppe sen strax efter sju o laddat med en rejäl frukost som håller på o avslutas med ett par godisbitar nu, blodsockret på topp! :)

home sweet home

Ååå jag var riktigt lycklig när jag åkte hem, körde fort som tusan, spelade ashög musik o bara mådde så bra!!! =) Svarta pärlan heter numera Rorry racerbil, uppkallad efter Ebba 3 år. Lite nöjd när ja hörde detta! Så svarta pärlan var ju tvungen o leva upp till sitt namn på hemvägen!

Som vanligt när jag e hemma så har det varit ett par hektiska dagar. Vill ju umgås med allt o alla så det ser jag till att jag gör. Mormor, morfar, kusiner, moster, morbro, mamma, pappa, jobbarkompisar, kompisar med och utan barn samt en hel skock med gosiga ungar, så lite sugen blir man ju allt... Nån mer som e sugen, isf kan vi kanske slå våra påsar ihop!? :) Nä väl tillbaka till min campuslägenhet känner jag att jag en kväll som denna trivs bra med mitt liv! Imon e det torsdag, imon e det party, imon e det utgång!

RSS 2.0